36

аз

преди 3 месеца

До ***. Специално теб ще те откара в Карлуково.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Екзотика, а здравеопазване липсва!

34

ТЪп

преди 3 месеца

"Денков: Тази сутрин лети към нас първият медицински хеликоптер" - и къде ще ви закара като няма легла и лекари в болниците?

33

Анонимен

преди 3 месеца

нали щеше да пристигне до края на януари

32

Съсел Денк0ФФ

преди 3 месеца

"Летя с хеликоптер,летя с хеликоптер,летя с хеликоптер,в небето летяаааааааа... "

31

Анонимен

преди 3 месеца

Дано да не успее да стигне навреме за вас. Няма на никого да липсвате.

30

маниак

преди 3 месеца

Налудничава амбиция го тресе Денката , ка си прикачи акаделичната степен , сега фурга къчове да се сдобие с някаква заслуга и успех

29

нарочен полет към пс

преди 3 месеца

Ше те прибира ли при д-р Гълъбова ?

28

Аз

преди 3 месеца

Качвай се в хеликоптера и ОТЛИТАЙ!!!!

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Гиб Мелсън Това за ФРГ не го знаех. Ама се питам как на времето на Т. Живков не му е хрумнало да купи 1-2 поне за Правителствена болница. После толкова демократични правителства едно след друго и не се сетиха. Тези се сещат къде могат да се похарчат пари. Дали въобще трябват се чудя, при това толкова много на брой за малка България.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Супер... Предполагам че ще ви откара в психиатрията..

25

Анонимен

преди 3 месеца

То линейки нема само дърти фелшери вътре - чакай хеликоптер :)))

24

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Каква радост неземна! След като първия медицински хеликопетер полетя във въздуха 1970 година в ФРГ, само 54 години след това и България, страната на Винету се сдоби с първия си медицински хеликоптер. Ура, другари афроатлантици. Ура, Ура! Че и се хвалят! Това е най-якото. То все едно един 70 годишен мъж да се похвали, че на 70 за първи път е спал с жена. Същото е!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, пак ли са ви платили да пуснете реклама за сапyн!

22

Лети

преди 3 месеца

Лети мина над наше село,видяхме го,става също като Шенген по въздух и вода.ама ние сме в Шенген по въздух,така,че може и да не дойде.европа ще го спре,ако беше по вада имате го.мушенгиии.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Да не се окаже, че този голям брой от 6 хеликоптера ще дойде с 10 години закъснение, както самолетите Ф16?

17

Анонимен

преди 3 месеца

АМА НАИСТИНА ЛИ ЛЕТИ??? ДАЙТЕ ВИДЕО - ХАЙДЕ ИМАТЕ AI, САТЕЛИТНИ КОМУНИКАЦИИ, А ЕДНО ВИДЕО ОТ СЮБЛИМНОТО СЪБИТИЕ НА ДЕНКОВ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ!!...