51

Ванилий

преди 3 месеца

Няма на кьде орбаланчо торбаланчо, щом си се хванал за хорото ще го играеш докрай!!!

50

ясно

преди 3 месеца

путин му е разрещил

49

Клекна

преди 3 месеца

Спряха му евро-субсидиите.

48

как няма да кандиса

преди 3 месеца

като след разпада ще му откажат парче от баницата.

47

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 3 месеца

Публикацията е суперскандална. Егати еврокомисията:с план за икономическа война срещу страна членка и демократично избраното и правителство. Пълно отрицание на декларираните принципи на ЕС и договорите. Дори самият факт, че чиновничеството обсъжда такива възможности вече е състав за престъпления срещу ЕС и Унгария. При всички случаи е необходимо разследване. Обаче на никому това не прави впечатление. Да не сме във Варшавския договор или СИВ? Там поне имахме функционален суверенитет.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Браво,днес не е забравил да си пие хапчетата!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Опа, май Орбанчо пак са го посъветвали да излезе при гласуването.

44

Алито от София

преди 3 месеца

Това е най голямото престъпление на ЕС, да дават толкова много пари за да поддържат войната в украйна, а те да си продават производството на ниски цени и без мето, в момента Франция го осъзнаха и за това са тези стачки, а ЕС и байдън, зор да дават пари на зеленото джудже, време е светът да разбере че байдън води война срещу Русия, а потърпевши са народа на украйна

43

Анонимен

преди 3 месеца

От написаното разбираме, че проблемите за Брюксел не се изчерпват, а се мултиплицират. На прага на общоевроизборите, Урсула и Ко ще са по-низки от тревата.

42

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Ще, ще.

41

анонимен

преди 3 месеца

А така! На всеки путинолюбец му се намира майстора и цаката.

40

Анонимен

преди 3 месеца

От Създаването на ЕС няма нито една голяма война в Европа. Каквато е и идеята на този проект. Чакам вече години по глупавите от вас да го осъзнаят това. Разпад на ЕС означава само едно - бъдеще с войни. Както е било 2000г .

39

Анонимен

преди 3 месеца

До 43 По твоята логика през ВСВ .. САЩ не е трябвало да носи оръжия и храна на русия и Европа и да ги остави Хитлер да ги газифицира всички ? Или пък на България не е трябвало да й се помага да се освободи , за да няма по-голяма война ? Много лицемери тука... като е на нашия гъзз да ни помагат , а като е на чуждия не ни интересува : ))

38

Анонимен

преди 3 месеца

Наливат пари в една война ,за да я направят свртовна.Орбан се опита да ни спаси,но са го притиснали.Вместо да преговарят те палят още.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 40През 1930-та в САЩ се продават автомобили с автоматични скорости и климатик.Верно примитивен но все пак.В Германия влаковете са развивали 160 км/ч Във Франция са построили 300 метров кораб за който е можело да се карат водни ски -65км/ч. В Англия всяко дете е получавало половин литър мляко безплатно.През 1930-та пред офицерският клуб в София където се е събирал "елитът" да плюска хайвер и да се напува с френско шампанско е имало блато.Просто не знаеш ква мизерия е било.Идеалист.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До 39По царско време в повечето държави в Европа се е живеело зле.Дори в твоя СССР е било по-зле от нашето,, Царско време".Канализации и тръбопроводи и там не е имало, здравеопазването лошо и платено, образованието също платено.Безплатни стават през 60те.

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 32Ти бил ли си по "царско време" бе клошар? В семейството на дядо ми са били 5 деца.3 са умряли от глад и болести.В София е нямало канали нито тръбопровод навсякъде.Ток са имали само богаташите.Да ти уринирам на царското време.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33Ми добре бяхме.Наште купиха 2 апартамента построиха една къща и се връщаха усмихнати от работи.Я виж сега скотските сгърчени от омраза лица на българите повози се в някой рейс в София.Виж каква смрад и ярост е.Като озверели плъхове.Днес в трамваят някква малка наркоманка си качи краката на седалката и започна да ме рита.Направих и забележка тя имаше безизразен празен поглед от носът и леко капеше соопол.Не бях в настроение да и напукам кофата.Приятелките и цвилеха от възторг..

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ще си готов, за това те е пратила мaйка ти.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан хвърли такова срамно петно върху героичния унгарски народ,сражавал се с комунистическата диктатура,че направо ги съжалявам маджарите.....