73

ясно

преди 3 месеца

До МакеМоже да си Маке али реотанот ти е шиптарски

72

Shark

преди 3 месеца

Тези кога ще разберат, че проблема им не сме ние. Сигурно когато станат албанци.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Антибългарската реторика на Пендаровски е не по-малка от тази на ВМРО-ДПМНЕ.

70

Маке

преди 3 месеца

Спокоино, штом дпмне доиде на власт, ке ги вкара блгарите во уставот и сите срекни. Хепи енд со потпис од вуико Сем.

69

Алито от София

преди 3 месеца

Македония няма място в Европа, нека се върнат в първобитно общинския строй, албанците са по добре без Европа, те шарат на всякъде по света, без да ги интересува нищо, само те да са добре

68

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Така е, 5, и затова - една СВО и да си я прибираме, че и шиптъри, и византийци, и "бракята" срби от запад й се точат. 'баси!...

67

Ха ха,

преди 3 месеца

... руският таракан на "укро" обижда? Да паднеш от смях? Пък и на фронта изпраща? Истината е ,че украинците засега се справят много добре! Отношението на загиналите край Авдеевка е 1 към 12...Единственото с което парадират росияните, е огромното количество "пушечное" мясо! Рутин е доказал, че не му пука! Ще дойде време, когато и на крепостните им светне,че нещо не е наред!

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 63:Ти ако беше умен щеше да знаеш правописа.Ти си едно укро ***,което иска пак да паднем под турско робство.Разкарай се!Изчезвай да се биеш на фронта за теоята любима Украйна.Кво правиш тук?КЪШ!!!

65

Анонимен

преди 3 месеца

До 63:Огън да те гори,*** такъв!В Кърджали да не би да ги коват живи на кръст и да ги горят както са правили в Донбас?!!Две години не спря да заплашваш с това Кърджали!Няма база за сравнение!За антибългарската риторика допринесе онзи който подпали българския клуб там и въобще нямаше даже македонско гражданство.

64

Анонимен

преди 3 месеца

РСМ трябва да се раздели на албанска и българска. Не е имало такава държава и няма и да има. Албанците ще дадат южна Албания на бг и ще се компенсират със Скопие. ЕС няма бъдеще но бг ще оцелее и ще си върне за престъплението на ЕС в Берлин 1879 и Париш 1919/

63

До яд ме на путин

преди 3 месеца

А мен лично повече ме е яд на не особено умения българин,който се влияе от пропагандата на путин и дори и при тази война твърди,че и Украйна била виновна да бъда нападната. Все едно ако Турция окупира Кърджали, ние да сме виновни,защото не сме преклонили глава. Отделен е въпросът,че Радев веднага щеше да постигне мир,като се съгласи , на мир срещу териториални отстъпки, България да стигне до,....София. но това е руския мир на другаря радев и путин.

62

Albanian, Plovdiv

преди 3 месеца

Уважаеми приятели българи, вие в известна степен не познавате собствената си история. Вашият национален герой Иван (Ванче) Михайлов през цялото си съществуване е бил в тесни връзки с проалбанските организации в бивша млада Югославия, по-рано Кралство на сърби, хървати и словенци. Нашите албански организации и усташките патриотични дивизии на Анте Павелич никога не предадоха Михайлов. Да се помни! Братство за вечни времена!

61

Анонимен

преди 3 месеца

БРАТЯ МАКЕДОНЦИ НЕ ВИ ТРЯБВА ЕВРОСАЮЗ ТОИ СКОРО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ

60

Анонимен

преди 3 месеца

Не бяха само ВМРО-ДПМНЕ, а всички северномакедонски политици. Освен това, всичко се случи заради възприятието, че БЮРМ може някак си да подписва международни договори, а после да не ги спазва. Видя се, че това повече няма да продължава.

59

Чужденеца живеещ

преди 3 месеца

На чужда територия и не се прибира в майчината си родина се елиминира.

58

Който се отрича

преди 3 месеца

От род и родина, населението губи територията в която живее на Българска земя и населението на макереСТАН остават чужденци без идентификация и самоличност се самоутрепва като Украйна и ДПС във България.Етноса няма бъдеще.Силата е НАРОДА! Населението изсчезва.

57

Пеераски колко

преди 3 месеца

Пъти ви давахме шанс и опропастихте всички договори и международни споразумения и сега предателите трябва да изплатят територия на собственика и населението да научат истината за България и православният народ.

56

МакереСТАНците

преди 3 месеца

От южния северен Вардар е вреден за Европейска цивилизация.Предателите се наказват до признаване на кражбите към свещена България.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Всички центристи са така: неопределен пол. То и затова Радев не можем да го разберем русофил ли е или агент на САЩ.

54

Пенде Радко да се

преди 3 месеца

Готви за следващата военна операция след ***.Северджанската макереСТАН ще изчезне от картата.