14

Анонимен

преди 3 месеца

Вие им броите смешните заплати а не се питате защо една чалгаджийка на Пайнер прибира по 10-12 хиляди лева на удно участие. Половин един час да си врътка трътката и да ***. Даже някакви съвсем неизвестни и посредствени взимат по минимум 800 лева научастие. Няколко участия в месеца и са хванали доста добра заплата.

13

....

преди 3 месеца

Простотията на българския народ е огромна. Трябва елементарен интелект, за да усети нуждата от култура, а по-голямата част от народа го няма.Някой ден тази простотия може да прерасне в още по-големи трагедии от катастрофите по пътищата, наркоманията,лъжите, кражбите, изнасилванията и убийствата, но вече ще е късно за всички...

12

Анонимен

преди 3 месеца

Държавните и общинските структури, когато имат приходи, те в крайна сметка отиват в бюджета на държавата или на общината. Може да имат печалба от 100 милиона, но държавата им я прибира и после им плаща "от нашите данъци", примерно 50 милиона. Следва възмутено гражданство. ...

11

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

Това е поредната лоша новина за бедния роден данъкоплатец. От гърба му ще бъдат свалени 10 кожи за неща, от които няма реална нужда като театро и музика. Защо ние трябва да излизаме на свободния пазар за еелектронергия, а театрите вечно разчитат на подаяния събрани по принудителен начин от нас софиянци вместо да се самоиздържат, а не да реват за заплати всяка година.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Няма лошо, ама всичко в тази държава върви на кредити. Икономиката се управлява от Шиши и Хасковско-харвардския гуру и оправия няма. Този път краденето е прикрито със замазването на очите на хората.

9

Анонимен

преди 3 месеца

И с анцузи!? Защо много хора, свързани професионално с изкуствата, си внушават, че да си мъляв, неглиже , хаотичен и джаста-праста, това е култура?! После очакват да ги уважават! Тук не е Америка!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Думата култура иде от латински и касае земеделската обработка на земя и садене на селскостопански култури.Ние унищожаваме сектора земеделие и даваме трохичките от това на разни хорица, за да си похапнат малко повече.А то пак трябва някой да го произведе, нали.

7

бл.134 в Zап. парк

преди 3 месеца

Щом е за София и за държавни и общински служители МОЖЕ . Недейте и толкова скромно ,може по един празен апартамент на каплапк .Преди да дойдат бежанците и да ви изядат десерта

6

На снимката

преди 3 месеца

ясно се вижда какви културоведи и енТелект00алци са...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Няма лошо, но там заплащането е толкова ниско, че се чудя що за човек трябва да си да си го причиниш...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво. Но не е хубаво хора, които се считат и по длъжност трябва да са културни, да се явяват на делови срещи по работно селскостопанско облекло (дънки).

3

Анонимен

преди 3 месеца

Народа е на домашни кино с домашно вино :)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

На театро и опера не ходим :)))

1

браво ,

преди 3 месеца

значи откриха средства и за тях . зърнари и въглищари на опашката .