11

баба мара

преди 3 месеца

в скопие турчин премиер над главите ни летят турски самолети гостът ни сесреща с подал оставка депутат от етн групировка османската дъга се оформямислете по изборите

10

ха-ха-хи

преди 3 месеца

Турския разузнавач среща агента си и се снимат за спомен...

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 8...откога копейките взеха да определят и турската политика?

8

Анонимен

преди 3 месеца

ТУРЦИТЕ НЕ ОБИЧАТ *** КАТО ПЕЕВСКИ, ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ОТ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

7

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно, какво престой, че бифш шеф на едно от най-добрите разузнавания д аидва на крак в България, да се срещне с бифш председател на ДПС, а не със Официалния или номиналните двама, да се смени посланика с мног сериозен кадър....Както би казал Божинката..... тука има нещо и дано де е за добро.

6

Бай Мо

преди 3 месеца

Думата "нишан" означава "знак,следа". Използва се и от циг-аните в контекста, както сте го ползвали и вие, дописници. Много мочачоси станали писари.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Парадоксът скоро ще бъде разрешен.ЕС си отива безславно.Само една война с Русия не може да го запази.Да предадеш идеологията си, която е на селскостопански съюз....Шуман, Аденауер и Де Гол се обърнаха в гроба.Де Гол навремето гонеше американските войски от Франция и излезе от Нато военно, а днес някакви еврочиновници продадоха земеделието на европейските производители заради комисионни от Меркосур.

4

aaaa

преди 3 месеца

A къде е Дилянчо?А верно той има забрана за влизане и във Турция!

3

Парадокс

преди 3 месеца

Голяма е дилемата на родните дерибеи. Хем ги влече към анадолските мурафети, хем не им се оставят еврофондовете и евраците.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Прилича на Васил Терзиев.Вярно кмета бил от турски произход.

1

Нов паша

преди 3 месеца

за територия БългЕрия?!? А раята послушни ли са...