206

Анонимен

преди 3 месеца

Тъй като сме част от ЕС и НАТО проблемите им са и наши проблеми. А решаването на проблемите няма да стане с пропаганда. Пропагандата не се яде.

205

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонименточно истината не е това което припомняш, защото силоваци има и от двете страни.

204

Анонимен

преди 3 месеца

Ако видите как са начертани границите след втората световна война, ще видите, че западна Украйна е създадена от земи на Унгария и Румъния и Полша. Ако Украйна беше в състава на Русия много вероятно тези териториални претенции да са официална политика а не израз на малки партии. Сега никой не би позволил такива претенции, докато има война.

203

Анонимен

преди 3 месеца

Да припомним какво беше Майдана. Явно някой мисли, че запада давал милиарди за народни вълнения в Украйна и не помни. Така... Имало едно време, една държава на име Украйна. Русия искала да я превземе и да претопи народа и да ползва плодородните и полета. Русия поставяше няколко пъти про-руски марионетни правителства, които да обслужват интересите на Русия в Украйна. Те пък си сложиха силови ведомства, изградени от про-руски настроени хора. На хората им писна. Про-руските силоваци убиваха хора.

202

Анонимен

преди 3 месеца

"А РУСИЯ ли дава 5 милиарда за Майдана !!!!" - Aз чух, че били 600 милирда. Пич, майдан мога да ти спрегна и аз срещу скромната сума от 200 000 лева. Като даже ще оставя 100 000 за мен, да си имам, да си харча.

201

Ами

преди 3 месеца

Например когато в Каталуния националистите искаха да се отцепват от Испания, е имало (доказано) предложение от Русия да им помогне дори с жива сила ! Но замислете се какво би станало, ако Чечения например пожелае да направи същото !

200

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Един познат руснак, живее тука и милее за Русия. Защо не си ходи там - сами се сещайте. Та питам го - ако България направи референдум за "присъединяване" към Русия според теб как ще гласува народа? И той отговаря - Е как, всички искат в Русия. Е туй е руския мир.

199

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не постига

198

Анонимен

преди 3 месеца

Айде стига с тая Русия , бе лумпе*ни! То не минава и ден в който да не ни продънят тъпанчетата с тая Русия! Засрамете се, бе! То и по комунизма нямашд такава пропаганда...!!

197

За домашно

преди 3 месеца

Как Америка използва национализма в Източна Европа, за да създаде русофобски настроения?

196

Анонимен

преди 3 месеца

А РУСИЯ ли дава 5 милиарда за Майдана !!!! А може би и Русия даваше бисвидите на Майдан Украина е много богата страна и я превърнаха пепел само и само да не дава евтини храни а Русия (които сега ги дава на ЕС и за които са стачките на фемерите ! Украина има 2 млн Пилета И ЯИЦА а ЕС половината няма.Това го искаше още Бжежински ДА СКАРА УКРАИНА И РУСИЯ ЗА ДА НЯМА И ТИТИН И ЕКСТРА СУРОВИИ ЗА ДА В ПОЛЗА НА ЮСЕЙ и там са и най красивите жени (но вмирисъни)

195

82-ОМБР

преди 3 месеца

Руснаците са обречени от вермахта да виждат нацисти дори там където няма! Никога руснака няма да се отърве от нацисти,те ще му се присънват вовеки!

194

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/206 "Да оставят за нас областите с етнически българи ..." - абе пич, кой ОСТАВЯ? Хората се борят за интересите си, не оставят някой друг да им решава проблемите. Затуй матрялът у нас заслужава да бъде мачкан, защото гласува ЕС и НАТО да му решават проблемите. Дано има мобилизация на ВСИЧКИ, които гласуваха на 2 Април за ЕС. Такива не са нужни на нилоя държава.

193

82-ОМБР

преди 3 месеца

Му-ха-ха,мечката как е със здравето?

192

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха, на еврейски слуги - Русията им е виновна... Израел правилно заплаши ЕС с атомна бомба в началото на 21 век!

191

Анонимен

преди 3 месеца

Знаете ли как прости.....те комунисти едно време казваха защо празника е Коледа, защото тогава се коля прасе....то, как са схванали името типично по партизански.

190

Анонимен

преди 3 месеца

Да оставят за нас областите с етнически българи, другото да си го делят който както намери.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Щом от Вашингтон работят по въпроса и раздуват проблема, значи ще ги скарат.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Какво общо има Русия? Тук националистът не е Унгария, а Украйна.

187

славянин

преди 3 месеца

Напоследък в атлантическия "рай" "райския живот" нщео не върви - от едната страна на "рая" масови протести на фермери заради края на 70-годишните субсидии, от другата страна на "рая" половината държави начело със Тексас отказват да се подчиняват на официалната власт и местните фенове на този "рай" се чудят каква магия да извадят от з.дн.ците си, за да отклонят общественото внимание от все по-големия хаос в този "рай"!