16

пак АЛА-БАЛА

преди 3 месеца

Бля...бля...и разтягане на локуми...а счупените клони на дърветата още си стоят по Софийските улици...Альоууу...кметеее...вземи да свършиш някаква работа че вече ни писна от теб некадърникоооооо...!!!!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Значи да очакваме и рекордна коруп_ция. Все пак щом начело са ДС от партията ПП (Пак Пеевски), значи няма как да не намажат "нашите момчета".

14

Анонимен

преди 3 месеца

колко смешно изглеждаКапут който си е подреждал косметата по тиквата за да не се вижда че е прогресивно оплешевяващ. Знае се че един от синтетическидалните нарокотета водят до пълно оглупяване около грижата за обезкосмяващото оплеШкяване. Оплещкоителен БиотемерД

13

Анонимен

преди 3 месеца

БАСИорал;ниоМУминетчия

12

Анонимен

преди 3 месеца

Василка Терзиева започна "кметуването" си с гръмкото заявление: "Некъа ГЕРБ първо с извинят за това, което са направили досега, после ще видим." БКП и Държавна сигурност извиниха ли се за мракобесието, съветската пропаганда и чудовищния обир на всеки от нас последните 70 години?

11

Ха ха,

преди 3 месеца

..."над два милиа.да отделени за софиянци"? Хайде малко по сериозно! Това СА парите на софиянци, съб Ани от тях! А не кмета да ги дава,от него да мине! И от тия 2млда,щял да ремонтира 2 училища и една детска градина ??? И с 50%повишение за дигитални услуги? Оппа...голямото лапане! А колко за юридически услуги?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Прави ми впечатление че е организиран огромен тролски ресурс да хули кмета. Това, че Герб/ДПс мафията има пари да си го позволи не ме учудва. Те откраднаха милиони. Явно кмета блокира много крадливи интереси и е на прав път. Необходимо е малко време и софиянци ще усетят резултатите. Все пак не забравяйте че всички фирми по чистота и пр. са гербави калинки. Нормално е да го съботират навсякъде. Необходимо е време да се изчистят нещата.

9

Евроатлантик

преди 3 месеца

София ще дръпне яко напред с кмета Терзиев. 2 милярда са отделени за Софиянци! Рекордна сума за която при ГЕРБ хората можеха само да сънуват.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Този хохльо ни го чучнаха от посолството, за да махне паметника на съветската армия. Там се оказа особено бърз и чевръст и после взе да бави всичко. То се и знаеше предварително.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Човека за 2 месеца управление превърна София в бунище, пълен хаос и престъпност обхванаха града вечер е пустош освен в казината на стоичков

6

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу този бюджет народа никога не получава нищо. В моя квартал Младост около блок 333, 334, 335 и 336 няма сменена една плочка за 33 години. Явно, за 33 години 600+ семейства не могат за си заработят едно колче и едно цвете. Да видим кво ще измислите като и тая година след "2 милиарда бюджет" си останем в калта.

5

До 6

преди 3 месеца

Мисленето НЕ Е от силните ти страни!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Това е страхотен кмет!

3

Факт

преди 3 месеца

Това е най-голямото недоразумение което е влизало в столична община!!!

2

Наблюдател

преди 3 месеца

Ето затова ушето искаше да е кмет. Над 2 милярда за гепене има. И ще бъдат гепени от наши хора, не се съмнявайте.

1

Анонимен

преди 3 месеца

В.Терзиева трябва да се ИЗНЕСЕ от общината