36

Номерче

преди 3 месеца

Децата, знаейки че са ненаказуеми, често сами си устройват падане барабар със стола посред час. Клатят се на стола, седят само на двата му крака, даже балансират само на единия. Някои нарочно изваждат болтовете и винтовете, които крепят частите на стола, и той става нестабилен. Весело да става! Да не се учи.С увреден слух било! Като си чукне главата о пода, дали ще му се оправи слухът?

35

Видеото

преди 3 месеца

Гледах го. Детето е направило често срещан номер. Седяло е само на задните крака на стола и се е клатило на тях, докато падне. Учителката отиде, вдигна го, вдигна стола, постави го да седне нормално, плесна го леко по тялото и му кресна: Така ще седиш! Така се седи на стол! А не да падаш и да трошиш!"Децата явно предварително са се нагласили да снимат.Честито на драгите родители!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Къдя е клипа да видим големия шамар :)))

33

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки снима и снима... Е, защо няма ЕДИН нормален български филм тогава? ЕДИН клип няма, в който да се вижда, чува нормално всичко. ЕДНА реклама няма по телевизията, която да не е преписана буквално от предишната. ЕДНО предаване няма, което да не е като абсолютно всички останали. Събират се някакви и говорят. Е, как пък мазоли на езика не им излезнаха. Всеки нещо дудне, дава съвети и пак нищо. До следващия размазан клип, размазан шофьор, дете и т.н. Клипове?! И колко клика трябват за 1 хляб?

32

Анонимен

преди 3 месеца

какво толкова бе хора? един шамар за здраве. Динко от Ямбол с няколко шамара накара сакатия да проходи!

31

До 17 европееца

преди 3 месеца

Какво означава лавно "Е" бе сопполанко ? Ти освен, че живееш в европейска държава имал ли си среща с цивилизован народ ? С главно "Е" бил този пещерняк ? Ти предполаган не си с "Е", а с главно "Н" -наркозависим екземпляр !

30

Учител

преди 3 месеца

Уважаеми родители, възпитавайте си децата в къщи, за да не се налага да ги възпитавам аз, че после пишат в новините.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26 : Не е така. Знаеш ли как един шамар подобрява слуха и възприятията? Прави се че не чува, и като му отпукаш един шамар да видиш как почва всичко да чува. Навремето така един виетнамец с малко "убеждаване" проговори на чист български, а преди това се правеше че не разбира.

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Навремето, станал си човек според теб. Откъм образование си пропуснал много. Като например цяла ти грамотност е смехотворна :) Бий си твоите деца. За другите нямаш право да казваш нищо! Не си квалифициран!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Клип заснел как в час учител удря ученик който пада от стола.Това е постановка и провокация. За повече достоверност следващия път нека бития *** да се напикае.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5 - Едва ли шамарът е бил защото детето е глухо. Никой не казва, че трябва да се бият децата, защото не чуват. Четете с мисъл, не си съчинявайте.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Учителя трябва да има право да гони учениците от час, ако развалят дисциплината.

24

Гризел

преди 3 месеца

В нашето общество бой и наказания има предимно за бедните и слабите хора,без протекции.Знаете ли кога един учител или полицай ще удари дете на мутра или на някоя важна и богата клечка?Никога!Същото е и при полицаите:те спукват от бой протестиращите,обаче когато има гонки с престъпници,проблем с мутри,бандити и рецидивисти,там полицията е кротка,защото не знае кой на кого е човек.Толкова за нашата пропаднала и корумпирана държавица!

23

абе

преди 3 месеца

а тая сениха знае ли български ?

22

Атмаджа

преди 3 месеца

До АнонименЗнаем ви вас:като не е вашето дете,викате "браво",ама като вашето надигате вой до небесата!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на учителя !!! Няма нужда от други думи. Стига с тази криворазбрана демокрация

20

Тук има огромна

преди 3 месеца

разлика с милиционерския пик льо, заради който уволниха учител! Това е училище за деца с увреден слух! Безпардонно уволнени и без дискусия!

19

РУСКИ ВЪЗПИТАНИК

преди 3 месеца

И ПУТИН, КАТО ГИ УДАРИ - ПАДАТ ОТ 18 ЕТАЖ...

18

Ресурсен

преди 3 месеца

Да удариш дете със специални образователни потребности е недопустимо!По долу коментиращите не сте прочели статията явно. Това е специално училище за деца с увреден слух.

17

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Този индивид, няма да го нарека учител, защото не е такъв, заслужава затвор с тежък режим! В тази ранна възраст да унижаваш дете пред връстниците му и да го удряш пред тях е признак на безсилие и некадърност! Не сме в Средновековеието в крайна сметка! Не се знае какви поражение ще има върху един подрастващ такава форма на насилие! Като не можеш да обясниш на учениците какво се изисиква сменяй професията! Надявам се родителите да си търсят правата докрай, защото насилието не бива да се толерира!