138

Ники Маус

преди 3 месеца

а у нас по 10 милиарда за 3 дни в края на всяка година ... за над милион нема закон

137

Анонимен

преди 3 месеца

Цяла Европа се напълни с украински бандюги и бокл-ци!

136

АвтоматАтентатПреврТ

преди 3 месеца

Грабвайте телата някойк се изкряска.От охкащите тале към Киев полетяха сърцата,След тях дробовете двата, след което Комплекти далак, жлчка, стомах и черавата, сухочилните комплекти от ръцете и краката,Също очите и нервата,От жените яйчниците и тръбите с матката. . .еги от дека идат парите по милион за загиналите и органи по страните от 100 000 войника поне за 500 000 са подменени от ДСВО, Донорската СВОтка.ГрюненШайзера се бил разписал за 100тачка и оффшорирал милярдачка. АвтоматАтентатПреврат!

135

Анонимен

преди 3 месеца

Аааааа без такива! В Украйна никой не краде!

134

Горд Европеец

преди 3 месеца

А мислите ли, че не се отчитат и на американците, които лобират за тази "помощ" ?На палестинците им спряха парите заради подобен скандал...да видим сега.

133

АвтоматАтентатПреврт

преди 3 месеца

Пасивност? Докато с големи проблеми руските авоари в чужбините могат да бъдат конфискувани.Има банкови закони.Съдилища.Оперативни групи.И Едно АТОМНО оръжие има.Какво има Киев?Киев има едно нахално крадливо,наркозависимо котило от алчни,мафиотизирани администратори,които крадът и крадът.Ако руските собствености са на списък.Кво УКР не са ли?Светът знае как Зеленкоидите оффшофират всеки цент,всеки патрон,всеки оръжеен болт.Плачевни военни резултати.Щатите знаят какво се постига с 300^9 $ в оръжие

132

Joko

преди 3 месеца

"Откритата" кражба най-вероятно е "капка в морето" ! Сега става ли ви ясно защо Орбан не иска да подкрепи новата финансова помощ за Украйна.

131

Какво следва

преди 3 месеца

Вече се говори, че САЩ ще назначат в Украйна колониална администрация. Един генерал с екип, който ще ръководи всичко свързано с армия, икономика и инфраструктура. Такава е западната практика за колонии, които не могат да се управляват сами.

130

Путин

преди 3 месеца

А аз присвоих още 24000 кв. км. от украинъ като дадох жертви от 21 затворника и 3 китайски дрона бухаха бухахаха бухахаххаха

129

Анонимен

преди 3 месеца

А помните ли как след началото на войната и откритието, че руската армия изобщо не се е модернизирала (заради корупцията) и изведнъж разни хората почнаха да скачат от балконите си и да получават инфаркти...така се бори корупцията! След като всички корумпирани се "самоубиха" руската армия изведнъж дръпна напред и сега няма спиране.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Клоунът беше избран не заради антикорупционната си програма, а защото обеща са сложи край на гражданската война, да обедини страната и да сключи мир! Затова рускоезичното население в източна Украйна гласува за него. Без техните гласове клоунът никога нямаше да стане прецедент!

127

Олимпий Панов

преди 3 месеца

40 миолиона Пари за банички!Колко окрадоха в по горните етажи на власта?А колко пари изпраха американците и англичаните там?

126

Бай Дрън

преди 3 месеца

Нещо ми намирисва. В Брюксел хванаха оня с белия прах за наркомана, а в украйна тия, дето щяха да плащат за кокаина. И сега какео правим?

125

Анонимен

преди 3 месеца

Само?

124

Обективен

преди 3 месеца

Прав е Орбан да блокира помощта за Украйна - милиарди евро , отиващи в джоба на нечий алчен бандеровец.

123

баба мара

преди 3 месеца

финансов одит на украина и ек за ваксините и траншовете за украина на каквооснование се раздават нашите пари а пари за палестина няма ли

122

Анонимен

преди 3 месеца

Напълни нормално, нали Тагарев освен наш военен министър е и съвети на Украинското МО

121

Анонимен

преди 3 месеца

Измислена история да се симулира борба с корупцията. Най-много да не са се отчели на правилните хора. В ЕС пак заговориха за корупцията в Украйна и хоп история.

120

Кдкд

преди 3 месеца

Това не е вярно... Долна руска пропаганда е..

119

Анонимен

преди 3 месеца

40 милиона? Да не са 4 милиарда, а? Отначалото на войната се знаеше че наркомана е замесен в далавери от парите дадени му от запада. Тия чак сега откриват топплата вода.... - Западняци малоооумни, сър!