282

Анонимен

преди 3 месеца

Кражбата на руските активи щяла да повиши украинския морал ... Чувате ли се ...? Пишете тези глупотевини във време, в което ние наблюдаваме разхищаване на западните помощи от украинските политици, в очакване на капитулацията на киевския режим.

281

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не могат да вземат тези некадърници. Дори не знаят къде са 90% от тези пари. Пък и ако го направят, после Русия ще ги накара да страдат в повече.

280

Анонимен

преди 3 месеца

нело, после да не цивриш когато руснаците присвояват активи на западни компании. Нали се сещаш че това ще върви в двете посоки?

279

ха-ха

преди 3 месеца

По-вероятно е Русия да си вземе активите от крадливия Запад, заедно с крадливите джендиевропейци.Защо дебелата Нела Христовенко не дари заплатата си на тези полу.човеци?

278

someone

преди 3 месеца

разсъжденията на един наивник, никой инвеститор или крупен играч или държава инвестирали милиарди няма да му хареса, как могат да му откраднат утре парите, просто защото не се е харесал на някой от Запад. И тук няма значение Русия какво е нарушила, а това че с такъв ход се подкопава вовеки доверието във финансовата система и да тя ще оцелее, но няма да има кой да налива в нея парички.

277

Смях

преди 3 месеца

Да , а Русия само ще наблюдава европейските активи . :)

276

Наблюдател

преди 3 месеца

Ристо Ристов отиде да си легне че утре трябва да става рано и да облече мазният гащиризон и да слугува на неговият бизнисмен. Но все пак, ще сънува за соц времената когато всички бяха равностойни бедни като него. Утре мутрофанова ще му званне от "Драган Цанков" 28 с новите опорки.

275

Анонимен

преди 3 месеца

Направо Урсула да вземе ритуално да се самоyбие по примера на фюрера си и да приключва войната...

274

Анонимен

преди 3 месеца

Западна Европа са си колонизатори и са свикнали да заграбват богатствата на други държави от векове. А и не могат да се примирят, че Русия им намали влиянието в някои африкански държави (особено на Франция)

273

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ристо,а чиборашките чии деца са бре? Те на кой Господ се кланят? "Спасителите на света" при който е забранено да се кандидатираш за президент ако си против войната("СВО")

272

Христо Христов

преди 3 месеца

Евроатлантикът е дете на същите про'с'таци като него, дето преди години също като него и Урсулата са викали "дайте да дадем другари"..

271

Христо Христов

преди 3 месеца

Евроатлантикът е некадърен про'с'так, дет гласува за ЕС да му дадял "европейска МРЗ'. или "достойна пенсия". Факт.

270

западни мокри сънища

преди 3 месеца

"Защо ЕС трябва да изземе руските активи?" - защото активите на запада в Русия са 10 пъти по-големи :) и "изземването" ще е добър подарък за руската икономика!

269

Анонимен

преди 3 месеца

По тази логика знаете ли колко щатски активи трябваше да бъдат извзети? Колкото до "гангстерската държава", кой го казва само!

268

Анонимен

преди 3 месеца

Западняците под ръководството на многодетната"фурна" фон дер Лайън вече започнаха кражбата! Имам руски акции .... бяха занулени .... сега получих и "предложение " или да платя данък на САЩ щото там са регистрирани акциите (в/у 0.00) Евро за акция! или да ги обменя...... но за евентуално изискване на рестрикции къв РФ. Е взимат чужди активи с моите пари ... а умно!!

267

Анонимен

преди 3 месеца

До 289. Момче, харесва ми страста с която защитаваш каузата на Зеленски, но само на думи патриот не се става. Ако следващия път не те видим на фронта просто си един лалю и няма защо да ти обръщаме внимание.

266

Анонимен

преди 3 месеца

Започвайте да харчите замразените пари. Така ще ускорите изтеглянето на западните компании, които все още правят кървави пари в Русия, защото Путин ще посегне и на техните активи.

265

Анонимен

преди 3 месеца

До 82 ОБМР Е за бързата капитулация американците го казаха,ама руснаците не са толкова глупави и всички щяха да ревнат ,агресор не ,че сега не го правят,а за газта ти казах мини през някоя метан станция и после дрънкай щото цената беше 1.30 преди войната или преди про100 Киро да се изока ,че Русия била бензиностанция с ракети,е те всички очакваха,че Украйна като се опъне и Русия ще фалира.И Борис Джонсън така си мислеше като се намеси в преговорите пък после подаде оставка

264

Ники

преди 3 месеца

И би напълнило много джобове, под предтест, че са в киевската хазна, която ще изчезне :D

263

82-ОМБР

преди 3 месеца

Вие и за газта знаехте,и за бързата капитолация на Украйна знаехте,и за още много други неща знаехте,и който и да ви попита вие пак знаете. Радвам се за вашите не-изчерпаеми знания!