302

Анонимен

преди 3 месеца

А не мислите ли кога ще падне първата атомна бомба? Щото ако след Путин на власт дойде някой от ястребите непрекъсното говорещи за употребата на ядрено оръжие "смелият" Запад може и да не оцелее!

301

ноби

преди 3 месеца

и ако русия отнеме западните активи ? тогава ще е нещо друго , нали ? ако ще си играем на пирати, давайте, да видим

300

Анонимен

преди 3 месеца

Айде пак лъжи и пропаганда Трябвало било да ги изземе! Нито трябва, нито ще ги изземе. Лично Съливан направи по ВВС анали з на тая тема. Ама нашите лъжци и продажници и него могат да обявят за "кремълски агент" Ако пък толкова изпростеят, че да ги изземат, ЕС ще загуби почти 2 пъти повече. Особенно Рено пък. Хюндай даже си възобновиха производството в Русия, ама това не ви стиска да напишете.

299

Анонимен

преди 3 месеца

Антихриста Путин трета година пали и граби православни земи! Да гние в Геената ВоВеки !Анатема!

298

уточнение

преди 3 месеца

До Крим не е руски-Невежий укропитеко ,не си мъчи джендърското мозъче.Въпроса е решен отдавна и завинаги.Ако Крим не остане руски , от евро-джендърското племе и ФАЩ няма да остане нищичко.

297

Анонимен

преди 3 месеца

Хахахах ако есесере изземе руските активи такъв ще си го набутат отзад че не е истина. Даже трябва и краварите дс го направят. Всички страни около брикс ще почнат да разпродават американските и европейските си облигации и ще сринат пазара... Тръгнали разни сенилни старци и гинеколожки да играят шах с Путин и Си, хахахаха

296

до Крим не е руск

преди 3 месеца

.... Още едно зомбирано соросоидче. Златните резерви са били преместени в Москва по временасоциализма.... А знаеш ли къде са СЕГА ? В ГЕРМАНИЯ, мохльо. Вероятно по същата причина. А знаеш ли къде са Златните резерви на почти всички големи европейски държави? В САЩ , мохльо..... Добре дошъл в реалния живот, където големите и силни държави експлоатират и ограбват по-слабите .Независимо дали е комунизъм или капитализъм...

295

Анонимен

преди 3 месеца

Децата на всички русофили са в западна европа и САЩ като децата на Нинова и др.големци.

294

Крим не е руски

преди 3 месеца

През 1959 г. натрупаните по време на Царство България 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.НЕ СА ВЪРНАТИ !!!85 МИЛИАРДА ДОЛАРА Москва има да ни плаща за откраднати уранови руди.

293

Крим не е руски

преди 3 месеца

Комунистическата утопия отрича парите и банките. Тя поставя като крайна цел в борбата на пролетариата срещу капитала унищожаването на враждебните класи и построяването на безкласово общество. Резултатите не закъсняват първият фалит на НРБ заради огромната задлъжнялост към СССР настъпва още в края на 50-те години. Дружбата си е дружба, ама сиренето е с рубли, обявяват наследниците на Сталин. През 1959 г. натрупаните по време на Царство България 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.НЕ С

292

Bormann

преди 3 месеца

Продължавайте с рогата напред, нови санкции срещу гласоподавателите си а средностатистическия Московчанин пълни резервоара на колата си за 1 Долар бухаха бухаха бухахаха

291

Ха ха ха

преди 3 месеца

ЕВРОПА НЯМА ДА КОНФИСКУВА АКТИВИТЕ НА РУСИЯ, ЗАЩОТО В РУСИЯ ИМА СЕДЕМ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ АКТИВИ КОИТО СИ СТОЯТ НЕКОНФИСКУВАНИ, ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО НИКОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ ПИПА РУСКИТЕ АКТИВИ... Само погледнете количестовото на инввестициите направени в Русия преди войната от европейски и американски компании а после вижте и , ако успеете дребните руски инвестиции в Европа, за да ви стане ясно ... На укрите много им се иска... ама европейските компании ще нададат вой чак до Луната ако това стане.

290

ГСПОДАРЯТ НА ХАОСА

преди 3 месеца

Дори и във войната си има правила, има "закони", писани и неписани който се съблюдават. Когато започнат да се нарушават ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ ПРАВИЛА в една игра, настъпва ХАОС. ЕС изглежда точно на там върви. Т.е. руските активи в ЕС не бива да се пипат не защото Русия е добра или лоша, а защото подобни действия могат да разрушат баланса и фунфдамента в меддународните финанси, защото се отваря ВРАТАТА НА ПАНДОРА.

289

АЗ И СЛЕД МЕН ПОТОП

преди 3 месеца

Парите в ЕС свършиха, а Русия има пари - да ги вземем! МНОГО УМНО, няма що. За съжаление, това е вероятно предпоследната стъпка преди открито обявяване на война на Русия. Понеже след тази КРАЖБА никой вече няма да инвестира и държи сериозни финансови активи е ЕС. Тук подхода е: АЗ И СЛЕД МЕН ПОТОП!

288

Куче

преди 3 месеца

Алтернативни западни активи има и в Русия, които Путин вече каза, че ще бъдат иззети като ответна мярка. Не знам какво изобщо обсъждат. Русия няма да загуби нищо.

287

мдаа

преди 3 месеца

Ако не се напише "ПЪЛНОМАЩАБНО", все едно нищо не са написали. Явно това е спуснато доста от високо и всички са задължени да пишат на първо място в статията. Колкото до конфискацията, опасявам се, че ефекта ще е обратен. В Русия има също толкова западни активи, а и това наистина ще е края на еднополюсния свят и началото на дедоларизацията.

286

Шамил Басаев

преди 3 месеца

2022 година - руснаците са на 350 километра от Киев.2024 година - руснаците са на 350 километра от Киев.

285

Ужас

преди 3 месеца

Да откраднеш парите на друга дьржава ни се представя като нещо демократично - какво дьно достигнахмеАсан василев даже имаше такова предложение но за него е разбираемо

284

Анонимен

преди 3 месеца

"За 2 години велика Русия трябваше поне 250 пъти да завладее Киев" - Позиция на враговете на славянството. Те настояват за интензивна, жестока война между два братски народа с максимално количество жертви. Президентът Путин иска Победа над колективния запад с малко кръв и извоюване на руския суверенитет.

283

чудо невиждано

преди 3 месеца

поредната *** идея