7

Анонимен

преди 3 месеца

"Бащата учил да стреля момчето, което уби 10 души в Сърбия" - Пешооо, Пешооо... с тоя кривопис как си изкарал 3 по БЕЛ..не знам... Но поне продължаваш традицията в днесаджийницата да се наемат неграмотници.

6

Бау

преди 3 месеца

А къде са тези местни и визши държавни органи, структури, дирекции, отдели, сектори, агенции и инспекторати, когато банда хулигани тормозят невинното възпитано дете!? Късно са се разшетали да съдават нормална обстановка за живот и учебно възпитателна среда! Не мога да ги понасям по телевизиите, когато в някое училище, детска градина, старчески дом и медицинска психиатрия стане някой нелициприятен факт и млади, гримирани и натопорчени за секс инспектор - журналистики нападнат 70 годишни санитари!

5

Нов

преди 3 месеца

До ЕсаулГолямо достойнство ще да е да застрелваш съучениците си 9 бройки, а те да нямат оръжие да се защитят! Духовно сигурно са били много "по-низко", за гордия и достоен убиеццц! Голяма воля и голяма решителност се иска да убивашш. Като е искал да го уважават, да беше направил нещо положително със себе си и живота си. Ако беше претреппал моето дете, вече щеше да го копаят и него. Много ти е лесно от упор да убивашш, но всичко, което правиш, има и последствия и животът се плаща с живот.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Да се изтребят всички в тази дупка дано. Мен не ме интересуват новини от сърби я.

3

Есаул

преди 3 месеца

Причината не е, че го е научил да стреля, а това, че го е научил на достойнство! Да не се съгласява лесно да го обиждат, мачкат и тъпчат личности, които са духовно на по низко ниво от него! Стрелбата е само подробност и лесна като действие - натискаш един спусък от упор! Нищо сложно! Сложна е мотивацията и психическата нагласа, воля и решителност!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ами явно не го е научил добре, щото иначе щеше да уцели повече съученици.

1

Анонимен

преди 3 месеца

еми ще го обучава я, и аз ако имах оръжие също щтях да обуча децата си как да боравят с него