7

Анонимен

преди 3 месеца

Факт

6

баба мара

преди 3 месеца

детето трябва да се изведе заедно с баща си в германия където ще се лекува ивъзпитава адекватно ограничителна заповед на маиката тя е като въпрооснатагабриела и маика и ще убият детето в злобата към бащата му

5

Анонимен

преди 3 месеца

Що не си беше стоял в България?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ни е толкова смотана и тромава системата, че бащи да не могат да гледат децата си, при домашно насилие над децата им? Домашното насилие да се разшири и за децата и по бърза процедура да се дават на бащи, баби, дядовци, лели и стринки, а не в системата... Кому е нужно малко дете да е с чужди хора, а не с близките му, които го искат и обичат? Държавническа "хубава" работа.

3

_|_

преди 3 месеца

Надявам се най-накрая се доказа че насилието и малоумието не е присъщо само на единият пол. Равни права и задължения пред закона трябват. И държавата да следи за интересите на детето. Че до момента само защото някои жени се водят "майка" им се дава детето. Без да се интересува някой дали е годна да отгледа детето.

2

Анонимен

преди 3 месеца

По тоя график , представен от сулю и пулю на бащата. Носили някой отговорност за срок и интерес за здравето на детето.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ли у нас е наред, та да е наред и графикът, според който бащата да вижда детето си? Едва ли някой ще може да даде смислен отговор на въпроса защо не го допускат до сина му, след като никъде в документите не е отразено, че достъпът му е ограничен. Всичките ни работи са такива, бетер нескопосна художествена самодейност.