11

Да прави, хайде?

преди 3 месеца

България направи отдавна своя избор. Подобни анализи можеха да хванат дикиш 90-те. Сега ще са все по-често обект на присмех. Както и проекти с подобни идеи. Въпросът е какво правят подобни в Брюксел?. Президентът като е толкова ербап да подава оставка и прави партия. Стига е разделял народа и саботирал парламента. Толкова голям разединител, че и втори мандат му се даде. Да прави партия, хайде, да видим колко % ще хване. Но не му стиска. Добре си да бълва жлъч и омраза от топлото местенце.

10

до този ....

преди 3 месеца

Не искам мнение от човек,който нарече българския народ, че е народ от ***...или,....

9

даа

преди 3 месеца

Показния евроатланзъм е инудлгенция за далавери, политическо двуличие, некадърност

8

Хахахахох

преди 3 месеца

Хахаха, евроталантизмът кънти само в главите на които гърмят залповете на Аврора. Какъв да ни е ориентира? Ориента, славянството, южноамериканските диктатури? Хахахаха

7

Агент на ДС

преди 3 месеца

Затъпяването на Българският Народ или поне на една огромна част от него вече е толкова колосално и голямо , че ако искат "Господарите" плюс тукашните им "Кукли на конци" от Парламента ще направят Фики Стораро , Валери Божинов и Галена - Нови КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ и пак никой нищо няма да им каже , и да им оспори интелекта! Дори по поръчковите Медии ще Ви ги "рекламират" няколко месеца и накрая повечето Българи ще "ръкопляскат" на този "Превъзходен" Избор за СЪДИИ......

6

Анонимен

преди 3 месеца

Това на снимката е друг човек със същото име. Човекът на снимката не е евродепутат, а професор по право. Не се излагайте! Вижте снимките в другите сайтове!

5

Майорс

преди 3 месеца

Човекът , нарекъл80% от българите *** , няма смисъл да дава акъл! Кскво след като разединителя Радев е избран от 2 млн души , това не значи че е с болшинство както се казва във вашите редици! Но да вдига пмрук , да свали законния кабинет след платените от олигарсите протести , създадени от вашата партия , не е нормално! И да ми говориш за спазване на закоите , а да искаш президентска република , при положение че България е парламентарна , е нарушение на Конституцията и подлежиш на рязследване

4

Зозо

преди 3 месеца

Тоа пак лъже като стар руснак. Има данни, Рундев е избран с 1 537 347 гласа. Къде са 2,5 милиона, а? Ай сиктир!!! Сглобката с ДПС имат повече гласове.

3

Пак тъмночервен

преди 3 месеца

Този е разказал за тъмночервените си сънища за разпад на Европа, за гибел на България. Аз разбирам, че има голяма част от обществото, което не си представяше управлението със сглобка. Но всички видяха, че друг вариант няма. Какво трябваше да се направи? Да се ходи пак на избори? И президента пък каква огромна подкрепа имал като направел поредната си партия? Този червен другар защо е бил в Брюксел да яде европари като е такъв евроскептик? Да работи за бгсъветска дружба в масква тогава? Ама не.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантизмът замени комунизма като основна идеологическа доктрина. Преди всички бяха комунисти, днес всички са евроатлантици. Нормално е да е така, предвид историческите особености.

1

Анонимен

преди 3 месеца

На снимката е друг Иво Христов, не евродепутатът. Различни хора с еднакво име са.