51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

А ти съответстваш ли на високите пари от Европарламента

50

Анонимен

преди 3 месеца

Egнo време тъй беше и с идеите на комунизъма...

49

Анонимен

преди 3 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Като стане Тръмп президент ,че излязат фалшивите атлантици в България

47

?!?

преди 3 месеца

Почна се новата партия на радев идва с нови разделителни линии в обществото о пояризиране на българите на про и анти. Срамно е в тези времена разделни наши български политици и президента да поставят под съмнение политическият ни курс. Граничи с предателство

46

Анонимен

преди 3 месеца

До фактЕй факт, в момента евроатлантиците в парламента са основно крадци пазени от западните им господари за удобство. Стига с тези комунисти и какви ли още не дето ти се привиждат. Всички сме деца на комунисти, такава беше системата. Като гледам лъжците са навсякъде по света и на изток и на запад.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Дъртият мрънкалник иво "сички шъ омрем" ристьов пак се обади

44

Да попитам:

преди 3 месеца

Точно на кой от двамата е това интервю? На професор Иво Христов,който е на снимката ли,или на евродепутата от БСП Иво Христов?

43

маалатъ

преди 3 месеца

Пропусна либерализма, джендаризма, мултикултурализма и зеленя екофашизъм...

42

Мисирки

преди 3 месеца

Днес да сменят снимката, защото интервюто е дадено от Евродепутата Иво Христов, не от професор Иво Христов...

41

факт

преди 3 месеца

социалиста ( комуниста ) може само едно , да говори дълго и през цялото време да лъже !

40

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/23 "Евроатлантизмът прави Европа придатък на САЩ, ерго евроатлантизма е вреден за нас" - ми гласувайте срещу евроатлантизма бе, ама 85% гласуваха ЗА.

39

Христо Христов

преди 3 месеца

До Миле/25 "Франция , Италия , Германия , Белгия ,Нидерландия , демек сърцето на евроатлантизма , гърмят от простести фермерите са излязли по улиците , точно заради евротлантаслата политика на либерали и зелен" - НИКОЙ НЕ реве срещу евроатлантизма, а си гледа собствената паничка. Не се заблуждавай, че на Запад има някой грамотен да каже дума срещу ЕС и НАТО.

38

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/34 "За народа "евроатлантизъм" е като "корекома на богатите" и удобните, прзноглави но гръмогласни дейци на статуквото" - и правилно! 85% СА про'с'таците дет гласуват за евроатлантизЪма. Факт.

37

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/36 "А уж целта беше да станем нормално спокойно общество, където няма наложена официална идеология" - ми тогаз не гласувайте за ЕС бе! Ама 85% СА неграмотни про'с'таци гласуващи за официална идеология. Факт.

36

димитър

преди 3 месеца

На тоа дървен професор ,все сглобката му е виновна ...Компетентността му стига до там ,само да критикува и да плюе по правителсвото и запада ,защо ...Ами отговора е от ясен ,по-ясен ,за всеки който има глава на раменете .

35

Анонимен

преди 3 месеца

На времето имаше една партия, която изповядваше комунизъм. Сега има много партии и всички изповядват евроатлантизъм. Продължаваме промяната...

34

Анонимен

преди 3 месеца

Действително на хората им се образуваха мазоли на ушите от тази евроатлантическа пропаганда. А уж целта беше да станем нормално спокойно общество, където няма наложена официална идеология... Свободата на съвестта и мисълта.... Многообразието на мнения свободното слово и т.н. В крайна сметка пак се отзовахме в бункер...пак трябва да мразим...да имаме врагове и да се "конкурираме"... Луда работа. Днес ако не си правоверен евроатлантик нямаш никакъв шанс.

33

Принципно съм

преди 3 месеца

съгласен с казаното в тая статия, но дали Христов вярва в казаното или просто раздува популистки балони?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Ами прав е! За народа "евроатлантизъм" е като "корекома на богатите" и удобните, прзноглави но гръмогласни дейци на статуквото!