61

Анонимен

преди 3 месеца

До 60 Честните хора не ги искат никаде защото не се вписват в групата за крадене. Не подозираш колко си прав. Преди втеме един директор на ОДЗГ ми каза че не ме иска на работа въпреки че издържах изпита защото не му вдъxвaм доверие представи си. Какво да кажем за най нови назначения....

60

Анонимен

преди 3 месеца

Връщане на участъкови общопрактикуващи лекари , които обаче задължително да имат специалност и връщане на детските лекари и детските кабинети за деца поне до14г. Детско здравеопазване !!!

59

Крум

преди 3 месеца

До 45. Не комунистите са виновмни,виновен е Путин!

58

456

преди 3 месеца

ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ОНКОЛЕКАРСТВАТА СА ОТ 68 ДО 1800 ЛВ ЗА ЕДНО И СЪЩО ЛЕКАРСТВО В РАЗЛИЧНИ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ????ТЕ СЕ КУПУВАТ С ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА. НИМА ЗДР. КАСА НЕ ВИЖДА ТЕЗИ РАЗЛИКИ ИЛИ ГИ ЗАСЛЕПЯВАТ ПАЧКИТЕ??? СРАМ И ПОЗОР!!! ЗАТОВА И ХИНКОВ НЕ ЩЕ ПОВЕЧЕ ДА Е МИНИСТЪР. ИЗВИВАТ МУ РЪЦЕТЕ И ШИЯТА...

57

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Този политически назначен е от ДБ от Иван Костов е пък говори каквото му е изгодно на него

56

Стиви

преди 3 месеца

Какво здравеопазване???Какви пет лева???Главните лекари строят частни болници!В държавните и общински ако нямаш роднина или близък лекар направо лягай да мреш!Трябва всичко от нула да се започне.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Време е г-жа Сербезова да го замести!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Политическите назначения са навсякъде!!! Затова сме до под кривата круша. Честните хора НЕ ГИ ИСКАТ НИКЪДЕ, НЕ СЕ ВПИСВАТ В ГРУПАТА ЗА КРАДЕНЕ.

53

Анонимен

преди 3 месеца

☺ " Хинков: Най-големият проблем в здравеопазването са многото политически назначения "КАЖИ ЧЕСТНО ?!?!?! Нямах представа.... А в 99.99 % политически назначения на неставащи за нищо индивиди.

52

До 55

преди 3 месеца

До АнонименУважаваният професор е човек от здравната система, отговарящ ба високи критерии за тази позиция. Не е политическа калинка, натресена отвън, какъвто бе случаят с Атанасова като бивш здравен министър, по настоящем КС отново по политическа лония, без задължителните квалификации за тези постове. Разликата е огромна и много съществена.

51

Анонимен

преди 3 месеца

То пп говорят за министъра че не си гледал работата ,май човека им разнищи далаверите на Пирогов и частните болници

50

Анонимен

преди 3 месеца

Един бивш позабравен министър на здравеопазването стана член на КС.

49

бг тъпотии

преди 3 месеца

за съжаление мн хора у БГ не си вършат работата съвестно ! а някой изобщо не си я вършат ! мн мързелив народ ...а когато това са лекари понякога изхода може да е фатален....мн мърлячи мн нещо у БГ-то !

48

Анонимен

преди 3 месеца

Уважавания професор самия той е политическо назначение като министър.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Здравната реформа трябва да се премахне и да започне отначало. Личните лекари може да са пречка. Част от лекарите не искат да работят. Те дори не преглеждат. Други злоупотребяват с прегледите и си позволяват волности , въпреки модерните методи за диагностика. Детските лекари трябва да се отделят от личните или имаме участъкови лекари и детски лекари но да са отделно. Детското здравеопазване е съвсем различно от това за възрастни.

46

аааа

преди 3 месеца

сбъркано е мисленето в БГ ! народа е про***Ст и го допуска за съжаление ! не се гледат качествата на човек и кавоо може а на кой е човек ....Т***ЪПА БЪЛГАРСКА РАБОТА...ЗА ТВА мн хора избягаха от БГ ..... и с право !

45

бг смешки 2

преди 3 месеца

а и държава НЯМА ВЕЧЕ ! не само болници !

44

Анонимен

преди 3 месеца

Ние всъщност, нямаме здравеопазване а търговски дружества, когато върнем здравеопазването ще можем да го оправяме.

43

32

преди 3 месеца

Още по-лошо-партийни са назначенията!Така е сега и в образованието ,където с мними конкурси се назначават за директори на училища партийни креатури!И чакайте качество!

42

До 44

преди 3 месеца

До АнонименНапротив, хинков е лекар, професор, изкачил всички стъпала в кариерата, с богат лекарски и управленски опит. Политическо назначение беше Десито Атанасова, избрана за министър на здравеопазването преди години. Сега същата е избрана политически за КС. Разликата е огромна. Когато си бил вътре в системата, с богат професионален опит и когато си натресен отвън, по политическа линия без професионален опит.