9

карачанаков

преди 3 месеца

Алоу Копейки къде спите ве как може тези от Валядолид да имат такива екипа жълти фланелки със сини черти,ами че това са рекламни агенти на Украйна.Направете нещо я референдум или пък да бъдат извадени от купата и да се присъди служебна победа на Барселона те нямат бяло ,ама поне имат синьо и червено в екипите си като на братските руски товаришчи.

8

Анонимен

преди 3 месеца

до 6 от 8 ...Стига сте разбърквали постовете бре!

7

Анонимен

преди 3 месеца

до 7 от 6 Като казваме "ги носи на гърба си" това е образно казано. Меси след като Шави и Иниеста се пенсионираха, цялата тежест остана на Меси...и да бъде халф като Шави и Иниеста и да бъде в същото време нападател. Тръгна си Меси и Барселона вече няма нищо общо с онази Барселона! Кое не разбра?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Футболът е колективна игра. Един играч не прави отбора. Аман от това персонифициране. И Меси и Роналдо играят в отбори, а не сами за себе си. Винаги има 10 други играчи на високо ниво освен ярката звезда. Без тях не може. Сам играч футбол не прави! Жалко за Шави, просто не е улучил добро време и подходящи футболисти.

5

Анонимен

преди 3 месеца

до 5 Дори феновете на Реал Мадрид признаваха че Меси носеше на гърба си целия отбор на Барселона когато беше в разцвета на силите си аржентинеца и казваха, че без Меси този отбор ще се сгромоляса.

4

Чорбаръ

преди 3 месеца

Барса са селски отбор с много публика.Няма как да ти вкарат пет кобака и да имаш претенции за нещо.Все ми е на акъла,че само със смяна на треньора тия мифки ще спечелят нещо.Ицо да отива да ги съживява с нови играчи от Сърбия и Хърватска.

3

Анонимен

преди 3 месеца

до 4... 10 милиона заем ли можеш да дадеш ве, забавен? Нещо си прекалил с нулите. Тревата ли ти дойде в повече рано сабалян? Муахахахахаа...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто футболният Бог Лионел Меси се махна от Барселона, този отбор стана посредствен отбор. ФАКТ!

1

Мдаа

преди 3 месеца

От подскачащо край тъча нервно жуже кво друго да се очаква освен провал.