154

Анонимен

преди 3 месеца

До 141. Ние сме по-глупави от тях, ние.

153

Бозаджията

преди 3 месеца

Е сега баце и рундю да идат да му цункат задните бузки на вучо. Нали са другаре.

152

Бг селянин

преди 3 месеца

Ние също не искаме да ни променят конституцията като братята македонци но никой не ни пита.

151

Анонимен

преди 3 месеца

ФИРОМ бе заченат в Москва.Тито му е майка ,Сталин в баща!

150

Нищо вярно

преди 3 месеца

До Нацистка България......Само брътвежи на Сръбско псе

149

На какво основание

преди 3 месеца

Вучич коментира проблемите с конституцията на РСМ?Прави се на промакедонски,защото го е страх,че новото албанско ръководство на РСМ ще подкрепя Косово,а не Сърбия.Проблеми,Вучич,с мазнене пред севмакетата няма да решиш нищо,трябва да се мазниш на брюкселските бюрократи,да спреш с проруската политика,иначе ще гледаш ЕС през крив макарон,а ти не искаш дълго да чакаш за допуск до еврофондовете.

148

Вучич разбира,че с

преди 3 месеца

водената от РС външна политика,хем да е агент на Русия,да купува оръжията и,хем да не иска да влезе в НАТО,който е същия клуб като ЕС,няма да види впизане в ЕС много години.Затова подло пречи на РСМ да изпълни изискванията за влизане в ЕС,та двете-РСМ и РС да са си другарчета в чакането.Севмакетата не се сещат,че изявленията на Вуч не им помагат,а вредят.Е,те обичат някой да хвали помпозната им грандомания,а дори ЕК се заиграва така с тях.Лошото за нас са нашите некадърни политици и делата им.

147

Политкоректен

преди 3 месеца

Че най-близки са ви - нали вие ги създадохте? Отивам да пролея сълза на умиление.

146

Жиката

преди 3 месеца

Само СВО ще реши проблема с Макетата.Вучо ,прави грешка,вместо да спечели българите,той нагнетява ситуацията и ще бъде ударен и от ляво и от дясно.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Естественно е, че не искаш промени в Конституцията бе Вучич, като сърбите са споменати в преамбюла на Конституцията като държавнотворен народ на Македония, наравно с македонци, албанци власи, роми, бошняци.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Моля те Господи, пожали Македония! Един народ сме, нека да няма размирици и завист между нас. Защо не отворим врати и да дадем погранични села, градове и български паспорти на всички българи от Македония. Имаме земя, хора нямаме.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Спешно да правим магистралата към моста на Видин и после започваме да си поставяме условията за Западните покрайнини и да подкрепяме хърватските претенции! Абсурдно е да влезнат в ЕС със сърбокомунизъм!

142

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите са примитивно племе, те никога не са били цивилизован народ като българите.

141

До 152

преди 3 месеца

Мисля бъркаш Царска Русия с Болшевишка Русия. Обаче Тито не е бил под влияние на Ленин, по скоро е мъстил за това, че сме били с Германия

140

Анонимен

преди 3 месеца

Коя е Сърбия, че да се меси във вътрешната политика на Северна Македония?

139

Анонимен

преди 3 месеца

Ако зависи от мен, веднага пускам Макетата в ЕС, да не са под Сърпско влияние. После ще бистря малцинствата, през Страсбург.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Македония трябва да бъде допусната до ЕС без никакви условия, както и Сърбия. Всичко останало е в интерес на кремълския фашист. Сега разбирате ли, защо зеления чорап толкова настоява за тези промени.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите и македонците са най-глупавите хора в Европа. Няма по-глупави хора в Европа от тях. Тия още живеят в 14-ти век.

136

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите са много подли същества и наистина са най-големият ни враг. Супер шовинисти, нагли и коварни. Пръскат се от злоба и яд, че винаги са яли бой от нас и никога. Винаги сме били, сме и ще бъдем повече от тях и тази омраза ги изяжда отвътре.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Защо "братушките" не са ни защитили, и Берлинският договор откъсва Македония??? Нали са победители, те са определяли границите. Колко плати Австроунгария на "братушките"???