343

Анонимен

преди 3 месеца

До наблюдател - войната ще я предизвикат изкълчените неолиберални китки като теб, способни да защитават кауза единствено с крещене без нищо да са готови да рискуват. И не не съм русофил, но точно скапания запад "подклажда огъня". Поне да имах доблестта да рискуват и собствените си животи като са толкова убедени в моралната си правота. Многе е лесно да гинат други заради собствената ти алчност.

342

Анонимен

преди 3 месеца

дано пукне скоро, че света да продължи да се развива, а не да се избива!

341

Ванга

преди 3 месеца

И като победи нацистите в СССР ще изобретят кафе машина,телевизор и пералня.

340

Анонимен

преди 3 месеца

Да припомним някои от плановете на болните мозъци:Хилядолетен райхОттук, до края на светаСега война 27-28Позор за вас убийци примитивни

339

Анонимен

преди 3 месеца

До 312. Ти тръгваш от грешната позиция и забравяш предисторията и затова съжденията ти са грешни. Все едно да обвиняваш съда че е отнел книжката на някой забравяйки че този е карал пиян. И да, понякога се случва да посрещнеш този който идва с огън и меч с хляб и сол, когато идва да те освободи от поробителите ти.

338

Анонимен

преди 3 месеца

Ееее, че той как си мисли, че ще е жив до тогава??

337

Баче Кико

преди 3 месеца

Аз лично нямам против, пуцай куме по тия шнорхели.

336

наблюдател

преди 3 месеца

Започне ли световна война на русофилите бързо ще им изчезне русофилията.Ще е многоразлична от втората световна война.Някои ще трябва да воюват,другите също ще са потърпевши по един или друг начин.

335

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Айде *** да каже нещо за мобилизацията преди изборите.

334

мамаша

преди 3 месеца

До Слава на РусияОШ ДЕТЕТО ДО СТАРИКА ВСИЧКИ СРЕЩУ БОЛШЕВИКА

333

Деди

преди 3 месеца

Ей, голям оракул в този вестникарски пасквил Телеграф-он, с прогнози до 2027/28 г.! Мирът идва през 2024 г., а оракулът Телеграф-он гадае за 4 години напред! Еми, да си го вземат "жреците"-англосакци и да гадаят собсвената си съдба.

332

Оскърбен за Бг език!

преди 3 месеца

Как пък не се намери един русофоб да пише грамотно, еййй... Русофобите са все от неграмотни по-неграмотни! "Демокрацията" все такива чада ги произвежда, та дори и цели редакции

331

Куку

преди 3 месеца

Раша е пародия на държава,след като стана ясно,че на фронта всичко върви към провал....започва да се чака чудо!!! Баба Ванга е казала....,Тръмп се връща,долара изчезва,обикаляне с иконата на Св Онуфрии,Китай се включва във войната.Нищо свързано с главния мозък а чудесата се случват само на Коледа!

330

Малко за политика

преди 3 месеца

След позорното изтегляне на САЩ от Афганистан, при което оставиха на талибаните оръжия за хиляди долари, украинското контранастъпление е вторият голям военен провал на САЩ за управлението на дядо Байдън. А през тази в САЩ ще има избори. Шансовете на демократите намаляват, а и на Зеленски и дружинката му също.

329

Слава на Русия

преди 3 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват, Израел също чака, а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

328

Неграмотника

преди 3 месеца

Ще воюва над две хиляди години?

327

Анонимен

преди 3 месеца

Абе ей 82 ри , вече ти казах да си оправиш правописа, неграмотни изречения не ми се четат ...къш !

326

гхйхгй

преди 3 месеца

До Отегчен от глупостиТова е толковапроооз вестник че не може да бъде....тук в Англия само имбецилигочетат...дори за тоалетна хартия не става..Отговаря на New York Tиmes в каубойландия

325

Радката

преди 3 месеца

Вова чичко Ленин и Сталин те зоват. Ще има депутинизация на тая дива нация..

324

Хххх

преди 3 месеца

войната свръшва тази година Тръмпчето Ви го каза...с първия ден на стъпването му в длъжност финансирането за Украйна спира и форсира наркомана да сяда на масата за преговори и да дарява половин укропистан...Украйна започва да изнася украинки и де що какво има за да си изплаща дълговете следващите 200г...цял укропистан роби на ФАЩ и Западчето....роби до гроб...кой избягал избягал кой умрял умрял...