45

Да си гледат океана

преди 3 месеца

Френски дипломат: Черно море трябва да остане сигурна зона . . . Да си гледат геронтолозите и франзелките! Навсякъде вместо грижа за населението т.е. българите все териториално се изразяват! По големи лицемери от франсетата няма! Информирайте се за мнението им след освобождението на България от османското робство! Който не познава собствената си история със сигурност няма бъдеще, което вече е факт за младите българи!

44

Соколов

преди 3 месеца

Те франсетата ведниж тръгнаха към Черното Море,ама първо трябваше да минат през Москва.Та така и не го видяха това ,,черното" море.Иначе имаха голямо желание.*** зима руска,люта и тежка.Природа брат.Както казваше моят приятел Франк Лойд Райд.

43

Анонимен

преди 3 месеца

"В случай на нужда" това формирование за броени минутки ще прекрати беславното си и безсмислено съществуване (най- малкото поради липса на адекватно въоръжение). Какво става с натовското оръжие - Справка в украинските степи догаря си спокойно. А и такива формирования по 1500 войника даже не са в сметката. Символична бойна единица без никакви шансове за какъвто и да било успех. Скоро братушките очукаха 50 - 60 французи наемници в 1 хотел в украйната. Просто ей така.

42

ЯМБОЛИЯ

преди 3 месеца

Руски кораби бомбардират Варна в Първата световна война,с разрушения и жертви. Ако не бяха немски бойни единици да ги прогонят щяха на разрушат града. Тогава бомбардират и Балчик. За да сме спокойни трябва заедно с Турция и Румъния да пазим. Но Украйна произведе подводни дронове и ще прати военните съдове на Русия при флагмана ,,Москва,,.

41

До 44

преди 3 месеца

Товарният фериботът беше Варна (Белослав) - Иличовск. Аз имал предвид пассажирско съобщение от пристанище Варна.

40

Невежи

преди 3 месеца

Разбира се че имала пассажирска морска линия Варна-Одесса-Севастополь. Лично пътувал съм не един път от пристанище Варна.

39

българина

преди 3 месеца

като изселите българите от тука, сложите ракети бази и закриете целия туризъм , ще стане сигурно като луната... ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ

38

до 32...

преди 3 месеца

Само дето такъв ферибот никога не е имало!)

37

Анонимен

преди 3 месеца

Щoм kaтo виe cтъnиxтe тyka, нямa kak ga e cиrypнa зoнa...

36

Анонимен

преди 3 месеца

Без натовските бази, 80 години Черно море беше спокойна и сигурна зона. Където стъпят краварите, само раздори и войни се очакват.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквам ЕС да се разпадне.

34

Анонимен

преди 3 месеца

На 27 януари 1944 г. Ленинград бе напълно освободен от нацистката блокада.

33

Татул

преди 3 месеца

80 години Черно море беше сигурна зона, преди да се пръкнат из неговите води разни англосаксонци и франкофони. Така,че долу лапите от Черно море!

32

Пловдив

преди 3 месеца

Така ли трябва да стане . Я да си яде там кроасаните .

31

John

преди 3 месеца

Черно море ще е спокойно, само когато в него няма кораби на държави извън граничещите с него.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До всичкия евроатлантически ***, подвизаващ се по форумите. Вече нямате никакво право да се изхождате по теми като правата на човека, демокрация и пр., в т.ч. и действията на Путин. Въпреки огромния натиск, съдът реши - Израел извършва геноцид в Газа. А кои са най-големите поддръжници - САЩ, UK, Германия, ЕК и п.р., все морални стожери. Срамно е, че държава от третия свят - ЮАР се оказа по-голям защитник на човешките права и демокрацията от самопровъзгласилите се за най-големите такива.

29

Цацка

преди 3 месеца

Аз пък чакам да пуснат отново фериботна линия Варна-Одесса-Севастопол. Но Одесса още не е освободена. Привет на жабояди.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Радвам се че европейския народ се събуди Германия и Франция ,да се надяваме че другуте че въстанат и да изгонят мигрантите от ес и най вече украинските гадове за които подаряват милиарди

27

Анонимен

преди 3 месеца

Париж е блокиран от стачкуващи фермери.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става във Франция? Медиите мълчат, Франция се тресе от стачки.