22

Анонимен

преди 4 месеца

Няма такова нещо като наполовина бременни и наполовина нае.б.ани.ООН си изми ръцете като Пилат Понтийски.

21

Муахаха

преди 4 месеца

ФАКТИ, без ПРИЛАГАТЕЛНИ!

20

Анонимен

преди 4 месеца

И да беше разпоредил съдът прекратяване на огъня, Израел нямаше да се съобрази. Въобще всички международни институции са някаква гола вода!

19

Ционистките Свине

преди 4 месеца

и Колабораторите им в ЕС - ще Платят Най-Високата Цена за Военните си Престъпления!

18

ВоенноПрестъпниците

преди 4 месеца

Ционисти - ги чака същото, каквото Нацитата 1945 години след Военният Трибунал!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Израел се беше съгласил на създаването на Палестинска държава, нямаше да се стигне дотук. Но пък това означава точно определени граници и Израел нямаше да може да създава заселнически селища, с които да превзема все повече земи.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 15. Терористите са от другата страна на границата, в държавата Израел. А сега да обобщим - съдът признава, че евреите извършват геноцид и съветва Израел да ги предотвратява. Обаче осъдени - нема. Както в България. Явно при евроатлантиците правосъдие е правото на силния, а не та правия. Този съд трябва да се прекръсти на Международен съд за съдене на Путин, изпълнение на други поръчки и почистване на краварски екстременти.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Какво, да отделят жените и децата на лагер, а мъжете? Да избият всички мъже ли?

14

Анонимен

преди 4 месеца

На лагер..както са в Южна Газа. То докато не се приключи с Хамас, няма да става по-добре. Никой няма да се засили да строи или разчиства, докато терористите са там.

13

Анонимен

преди 4 месеца

На всеки двама убити джихадисти, се падат по трима цивилни убити. В кампанията на сащ в Ирак съотношението беше 1:8 военни цивилни, а при руснаците беше 1:15. Тук проблемът е, че има още 25.000 шаващи терористи и наистина ще си заминат доста цивилни. Ама и те мълчат, един протест не направиха срещу Хамас. Що за мазохизъм е това?

12

Анонимен

преди 4 месеца

В Северна Газа почти всичко е в руини, няма вода, няма ток. Как да се върнат жените и децата там?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Paзбиpa ce, чe geйcтвиятa нa Изpaeлckaтa apмия в мнoro cлyчaи тpябвa ga бъgaт ocъgeни. Caмo oбaчe ga нe cтaнe тaka, чe ga изkapaт извeprитe-cagиcти oт apaбcka cтpaнa kaтo жepтви и repoи...

10

Анонимен

преди 4 месеца

Решението на съда ще отнеме години. Към момента няма геноцид, но има опасност кампанията да се превърне в геноцид. Доста витиевато, съдът всъщност нищо не каза - на едните обясни да продължават по-внимателно, а на другите нареди да върнат заложниците, знаейки че никой с нищо няма да се съобрази.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да разбера..северна газа е прочистена от терористи. Защо ООН или Израел не преместят всички жени у деца там, далеч от битките? Да си влизат камионите с храна, никой няма да стреля.

8

Анонимен

преди 4 месеца

От кого, и как може да има повече от един геноцид. Нещо заглавието не много добре преведено. Предполагам трябва да е казано: Израел да преустанови геноцида. Криворазбрана журналястика

7

Анонимен

преди 4 месеца

Давайте Израелтяни!Научете ккаммиларите какво е ВОЙНА!Нали искаха война-това е войната,а не да нападаш със автоматични оръжия жени и деца,които спят!ИСКАХТЕ ВОЙНА-ПОЛУЧИХТЕ Я!!

6

До 1

преди 4 месеца

Убиха 11.000 терористи, останалите са комбинирани жертви на Хамас и Израел. Най-*** е, че в секундата, в която съдът обяви определението си, Хамас пак стреляха с ракети по цивилни.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Един месец да уведомят съда какви мерки са взели, за да подобрят хуманитарната помощ и какви мерки вземат за да се предотврати геноцид. Без спиране на огъня и задължиха Хамас да върне всички заложници без условия. Да видим как някой ще накара ислямисти да се съобразят с решение на ООН. Иначе Израел щат не щат, трябва да си оправят военната кампания, така чобанската не става.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Това показва,колко този съд е абсолютно безмислен и нищоправщ ***

3

Анонимен

преди 4 месеца

Израел все пак ще бъде осъден! Целия свят гледа какво се случва там