42

ПА вършат Геноцид!

преди 3 месеца

Този съд знае ли какво е Геноцид или както ООН не са въвели дори определение за Терористична група за да не се налага да осъдят, глобят, забранят експулсират всички ислямски арабски терористични групи лъжливо наричани от тях Палестинци, на които са съучастници в престъпленията на измами клевети терор узаконяване на престъпленията и извратен съд, обвиняващ измамно невинните им жертви Израел за Палестинските престъпления срещу Израел като нелегална окупация, апартейд военни престъпления, геноцид,

41

ООН лъже с ислямисти

преди 3 месеца

Свързан с ислямските терористични групи съд е незаконен, пристрастен към престъпниците Палестинските джихадисти и действащ в тяхна полза неморални и противозаконно, така че решенията му са нищожни като всички про-палестински антисемитски резолюции, санкции, сделки - измамни,несправедливи и извратени, основани на лъжи, клевети и набеждаване с измами от ислямските терористични престъпни режими като ПА Иран Турция... и свързани с тях РЮА ислямски про-терористи съучастници Горко им Бог ще ги осъди

40

Българин

преди 3 месеца

Кърфице, как обърна фактите и пак манипулираш по ислямистки...Съда реши, че Израел не бива да спира огъня и да внимава за невинни жертви, както между другото прави от началото на войната срещу терора на Хамас. Гордо до Израел в справедливата му борба!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Съдът на ООН няма думата над Америка, Русия, Китай, Индия, Япония,Израел, Бразилия, Мексико и това са тези които знам и също така знам е ООН го слушат всички наведнати европейски държави.

38

Румен

преди 3 месеца

Трябва да бъдем коректни. ЮАР загубиха делото срещу Израел, защото нито едно от исканията им не бе ше уважено от съда.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До всичкия евроатлантически ***, подвизаващ се по форумите. Вече нямате никакво право да се изхождате по теми като правата на човека, демокрация и пр., в т.ч. и действията на Путин. Въпреки огромния натиск, съдът реши - Израел извършва геноцид в Газа. А кои са най-големите поддръжници - САЩ, UK, Германия, ЕК и п.р., все морални стожери. Срамно е, че държава от третия свят - ЮАР се оказа по-голям защитник на човешките права и демокрацията от самопровъзгласилите се за най-големите такива.

36

За целта

преди 3 месеца

хамаските терористи трябва да бъдат унищожени!

35

Анонимен

преди 3 месеца

В тази война само труповете са невинни. На никой не му пука за нищо. Ориент. Не може да очакваме да се държат като европейци. Те не са.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Палестинците извършиха геноцид над израелците, израелците извършват същото. Картинката не беше по-различна в Босна, Косово и сега с Украйна и Русия. И едните, и другите имат една единствена цел - да затрият врага си. Такива неща се случват, проблемът са двойните стандарти, ако въобще може да се говори за 'стандарти'. Между другото, в ЮАР тече активен геноцид над бялото население също.

33

Д@¢копимСул

преди 3 месеца

Ще дойде времето, когато ционистите- терористи ще влезнат не само в Газа, но и в г.ъзa - там, където им е мястото и където ще бъдат натъпкани един път завинаги, и няма да могат да им помогнат нито световните терористи - ФАЩ, нито Яхве.

32

В превод:

преди 3 месеца

"Изсраел да спре геноцида над Палестина!"

31

ФАЩсаТериристи

преди 3 месеца

За да настъпи мир на планетата ни, тази паразитна клоунада, наричана незнайно защо "съд на ООН" трябва да бъде изпепелена с плазма, заедно с клоуните и господарите им в нея.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До В Газа между другото имаше 300.000 християни. ////// За справка ще ти кажа, че в Газа имаше църкви, които функционираха, докато Израел не реши да ги взриви със всички хора вътре. Пак за справка, в Интернет е пълно с клипове, как евреи в т.ч. и полицаи бият християнски свещеници в Йерусалим. Пак за справка, всичко определено като тероризъм, което Хамас извършва се извършва и от Израел в последните 70 години, но в по-големи размери разбира се. Е естествено щом е Израел не е тероризъм.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам какво се почесват ООН. Всичко започна от заложниците и никой нищо не прави за тях. Да уредят връщане на всички, да махнат Хамас, после Израел щат не щат, трябва да преговарят. В момента се въртят в кръг, само речи и празни приказки.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Убитите цивилни в газа са под 15.000..не е малко. 26.000 са с 11.000 джихадисти убити към момента. Хамас не си броят убитите терористи отделно.

27

Анонимен

преди 3 месеца

В Газа между другото имаше 300.000 християни преди да дойдат Хамас, сега са останали 800! Плюс 15.000 евреи, хайде тях да не ги броим, щото няма да са добре дошли в бъдещата държава. Ама кой и как ще гарантира връщането на християните в Газа? Или ще се прави още един Афганистан с талибани и зачулени нинджи?

26

Анонимен

преди 3 месеца

ООн най кухата организация на света, там са заплатаджии кланящи се на силния на деня. Само справка на СНН в Украйна загинали 10 000 цивилни срещу 26 000 в Газа

25

Анонимен

преди 3 месеца

В новата бъдеща палестинска държава трябва да има точно 2 млн евреи плюс още милион християни, както е в Израел. Там живеят 2 млн палестински араби и милион християни и друзе, имат партия в парламента, само че арабите джихадисти не щат неверници. Що за едните да може, за другите не? Нека да са си християни и юдеи с палестински паспорти и всички права, както е в Израел.

24

Анонимен

преди 3 месеца

ООН, НАТО, ЕС... Международни организации създадени и контролирани от САЩ. Това, което съда в Хага е постановил го доказва напълно. Няма оправия в света докато ги има САЩ

23

Анонимен

преди 3 месеца

Извинeтe зa нeygoбния въnpoc, нo kakвo ce npoизнacя Xeлзинckия koмитeт no въnpoca? He мoжe ga нямa тakъв тaм, в Teл Aвив нanpимep?