22

Британски учЕн

преди 3 месеца

Само гейовете се грижат за външният си вид, истинският мъж се грижи единствено и само са банковата си сметка. Имаш ли пари - имаш всичко.

21

Анонимен

преди 3 месеца

В последните години започнах да променям хранителните навици. Най-важното е да спрете всякакви преработени продукти. Маргарин, салами, течен шоколад, сладолед, газирани напитки, бира от евтината... Вечер ям малко и поне 3 часа преди лягане.

20

KUKU

преди 3 месеца

До Анонименколко калории са 2х100 със салата и една пържола?

19

Анонимен

преди 3 месеца

То сега е модерно да се носят овърсайз пуловери няма кой да види коремните ви мазнини ако имате такива.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Забелязал съм, че в България е модерно хората да имат голям корем и ако след определена възраст някой има нисък процент мазнини и оформени коремни мускули, хората започват да го гледат подозрително и да го отбягват.

17

Анонимен

преди 3 месеца

3500 калории със сигурност не са 1 килограм мазнини. По-скоро към 400 грама. За да отслабнете 10 килограма ще трябва да изгорите към 80 000 калории. На ден на средностатистически човек му трябват около 2200 калории. Ако приемате нагоре - качвате, ако приемате по-малко - отслабвате. Едно Биг-мак меню с кола е около 1600 калории.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 11 Всеки сам си отговаря за здравето. Няма кой да мисли за теб, освен ти самия. Има много начини да избягваш и трансмазнини и каквото се сетиш- да по- трудно, може и по- скъпо, но е възможно. Бях дебел, тъпчех се с доста вафли, чипсове, газирано, по 2 порции ядене. Един ден се взех в ръце, рязко спрях всички ***, почнах спорт и вече 15 години съм в прилична форма

15

Шаши

преди 3 месеца

Коремни мазнини е равно на плюскане до припадък, телевизор и палмови продукти. Три декара за. д.ни.к се постигат много лесно така. Справка-тези дето живеят около палми. Жените по точно

14

нафърфорий

преди 3 месеца

Има една изпотана от времето техника за топене на излишните мазнини: Първият етап се нарича "Ко-шъ-ям", а Вторият е, за напреднали и се нарича "Няма-ко"!

13

Шаши

преди 3 месеца

Мазнините се премахват със секс. Истински. Между мъж и жена.

12

Анонимен

преди 3 месеца

С липидосукция, но глад си трябва. Няма никакви диети, а просто трябва да намалите приема на храна много. Йо-йо ефекта е познат като г3 глава затрива. Просто свикнахме да се тъпчем, едно време майка ми като направеше кекс една тава, ядяхме го цялото семейство за 2 дни с кисело мляко. Сега всеки плюска сладки продукти и се прехранва многократно.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Как да избягваме трансмазнините,като пазара е пълен с тях?Не е ли по-добре да бъдат забранени за производство и внос,ако някой мисли за здравето на хората?

10

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Какви диети какви плодове защо лъжете Просто е хранете се умерено двигателна активност и мисъл това е за цял живот Няма нужда от диета просто трябват правила в живота

9

не губете кураж

преди 3 месеца

С диетата на Лидия Ковачева - чай и плодове - олекотено гладуване. След продължително такова е нужно и правилно захранване.

8

коремните мазнини ли

преди 3 месеца

за каки и моми срамежливи е редовна кккрраватна гимнастика с щедри дарители на протттеееинови добавки за весело настроение, удовлетворен живот и сияйна кожа

7

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Няма как.Може цялостно да свалите килограми но тия на корема не се махат само с движение и диета.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Като Шиши Пеевски - със скалпела :)))

5

Анонимен

преди 3 месеца

до 4 от 3 Баш пък на село най-много се жули ракия и вино. И колкото и да си работлив, алкохолът ти разказва играта накрая, щото там и ракията и виното са хубави, не като от магазина, но се пият в големи количества.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Преместете се да живеете на село и сами си отглеждайте храната. Копането и чистата храна ще оправят работите.

3

Анонимен

преди 3 месеца

до 1 И аз не се движа, но съм слаб, но моето не е вредна диета, а алкохол. Не ми се яде от алкохола. Аз ако не изпия днес 2 литра вино не съм аз.