102

Анонимен

преди 3 месеца

Чудя се защо не ги гърмят, толкова е бързо.

101

Анонимен

преди 3 месеца

В демотратичната държава САЩ има смъртно наказание. В недемократична България, няма. Нека бъдем демократи, нека въведем смърното наказание.

100

до Х

преди 3 месеца

Вярата ми в нашето правосъдие геройски загина когато по един от руските телевизионни канали видях да участва Максим Ставийски.Това бе няколко месеца след като той катастрофира пиян и уби един човек и осакати втори!В интернет не може да се намери дори името на съдията който не го е осъдил. Няма нито един български журналист който да е попитал този съдия дали би постъпил пак така ако бяха пострадали негови близки.Оттогава си знам,че у нас няма правосъдие!

99

Анонимен

преди 3 месеца

Елизабет имаше двама сина, Чък и Майк, и няколко внуци. Тя беше убита, когато съпругът й, преподобният Чарлз Сенет, нае Кенет Юджийн Смит да я убие. По-късно Смит беше осъден на смърт през 2010 г. Чарлз Сенет се самоуби седмица след убийството на жена си.

98

Пишман либерал

преди 3 месеца

Демократично

97

Перспектива

преди 3 месеца

Убийството е извършено март 1988. Тогава набор 1969 са завършвали 6 месечната новобранска школа. Днес са на 54 години. Ето колко дълго този извратеняк е живял след убийството.

96

Коментатор

преди 3 месеца

Колкото по-бавно и по-мъчително, толкова по-добре. Все пак този е убиец живял 35 години след убийството..

95

Доктор

преди 3 месеца

Трябва да се рекламират всички смъртни присъди и да се популяризира изпълнението им ! Само страхът от такова последствие би могъл да спре *** да не убиват !!!

94

Дрис.бг

преди 3 месеца

Със съдействието на вчера.беге , страничката за закъснели новини , която за сметка на това е забранилс половиния български език с нещо като севернокорейска цензура , отново питам загрижените за края на убиеца , попитахте ли дали жена му е била хуманно накълцана от него с ножа ??? Не можеше ли по-бързо да я наръга , да не се мъчи ???

93

Жертва

преди 3 месеца

А дали жертвата му , когато я е убивал този смъртник, също така му се е усмихвала , докато той , усмихвайки се, я е клал ?

92

Я па я..!

преди 3 месеца

Усмивката ли е била жестоката съпротива на осъдения ?

91

Анонимен

преди 3 месеца

У нас при соца смъртната присъда се е изпълнявала с изстрел в тила , съвсем неочаквано за осъдения, докато вървят към стаята уж за екзекуция .

90

Бах мама му.

преди 3 месеца

Затворника кимнал към семейството си...Излиза че и семейството е било там , а не е така. Това задушаване с газ е бавно и много мъчително. Представяте ли си. Двадесет минути задушаване. Обесването е по бързо и сигурно.Защо не се прилага метода на евтаназия?

89

Анонимен

преди 3 месеца

Публична екзекуция? Що за извратеност? Не може ли просто да му бият една ваксина и човекът да умре тихо и кротко от сърдечен арест?

88

Анонимен

преди 3 месеца

Смит убил жената за 1000$.

87

Bili

преди 3 месеца

не пише че това му е втората екзекуция. преди 5 години опитали пак да го убият с инжекция, но не намерили вена преди да изтече давността на заповедта от съда (полунощ).

86

Пффф,

преди 3 месеца

тоя 6ъл804 само Кукунела Снайпера може да го изпляска в днеса... За 100 гривни какво ли не прави миличката!

85

Х

преди 3 месеца

Убил е една жена , преди сума ти години , лежал е през това време в пандиза , след което са го екзекутирали , Семерджиев уби две млади жени , влачат го по съдилищата , топкат топката , сега були правили тест драйв и дори не бил карал той , ето огромната разлика между правосъдието в белите държави и това у нас , между другото честити конституционни съдии !

84

Анонимен

преди 3 месеца

"От първо лице"??? Това значи, че статията я е писал убития. Браво Фейк БГ, вие надминахте себе си!

83

Джо

преди 3 месеца

Човечеството направило крачка назад??? Някой от тези нежни снежинки, които пишат подобни глупости дали има идея, че на изток все още пребиват хора с камъни като нормална практика за екзекуция? Човечеството не е направило крачка назад, човечеството си е там, където си е било от векове, само че в западното "човечество" престъпниците вече станаха жертви и започна да ни пука, че един убиец се бил съпротивлявал, когато е получавал заслуженото си.