51

taschunka witko

преди 3 месеца

Далаверата на ПЕПЕЙЦИТЕ .Дайте нещо за корупция на малоумния див петел.Бате Боко Толупа ще ви прави тупа-лупа.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Сюндюк, нека и аз да купя и да продам подобен имот

49

Анонимен

преди 3 месеца

Има един виц за подкупи, като на Лорерчо. Идва бизнесмена Винетко и ти предлага нов мерцедес на половин цена. "Скъпо ми е", казваш. "Намали цената на 1 лев". Бизнесмена казва - "Добре". "Ще купя 10 броя", казваш на Винетко.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Лорерчо подкупи от Кралицата не приема. Трябва да купиш нещо от него за 2-3 милиона.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Идва Бил Гейтс и предлага на Лорерчо 10-20 милиарда, защото много харесал химикалката му. Лорерчо не иска да я продава, но Бил Гейтс го принуждава да я продаде. Тя беше любимата химикалка и пълнителят и беше нов, сменен от Лорерчо. Това е еврейска басня.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Лорерчо си призна за корупцията по сделката. Идва Кралицата и ти предлага непазарна цена, заради нещо друго. Кокорчо идва и му предлага непазарна цена, за да скрие имота от кредиторите от Запада.

45

Пълни Простотии

преди 3 месеца

За да не си губите времето да четете на този продажник глупостите, батко ще ви обясни накратко за какво иде реч. Уреждам те да продаваш винетки, а ти ми плащаш комисионна. Ама ако ми я платиш ще ме питат откъде са тези пари. Затова аз ти продавам имот. На три пъти по-висока цена, като разликата е комисионната. А ако Кокорчо се оправи със запорите, ще си го купи отново на 1/4 от цената, защото тогава цените на имотите ще са паднали. Другото е ала-бала с машинките.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Явно този пазар се развива в един тесен кръг от "общественици". Всяка сделка може да съдържа конфликт на интереси. Много благодатно за една истинска прокуратура

43

Анонимен

преди 3 месеца

Нане купил имота на Вуте от винетките,а Вуте от какво го е купил?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Аха,значи легален подкуп,законен,сега и колата му ще купят за 800 000,щото много им харесва,пък тя нова и човека ще мисли много,ще води вътрешна борба,щото я обича,ама все пак я купил за 50 000 и в крайна сметка няма да може да устои на предложението

41

Обективен

преди 3 месеца

И аз съм решил да купя на Боко къщата в Банкя. Според Лорер , Боко е длъжен да ми я продаде.

40

Муахаха

преди 3 месеца

на ЮдеюСемит - Истина от Устата - Излизала ли е?!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Закон за носене на Политическа отговорност : Политик , който излъже своите избиратели -излъганите да имат право да го целуват студен без да носят Наказателна отговорност !

38

чифут лорер

преди 3 месеца

да си купиш свещи с тези пари

37

Анонимен

преди 3 месеца

Абе щом прокопитата ги захапаха, а те са специалистите и теоретиците на борбата с корупцията.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ааа съпротивлявал се, опъвал се!! Ама накрая взел милиона! Израелец не продава лесно! Имало е вътрешна борба и терзания! Инак винетките не са ценна книга, нали, която се управлява като режим *** издаване от Мин. на финансите!! И за идиооти ни мисли! Това вече не е добре!

35

404

преди 3 месеца

Умно -красивите си излязоха поредните шарлатани и интересчии на хранилка към народната пара !Да са ни живи и здрави поборниците срещу статуквото

34

…. Ифуткото

преди 3 месеца

Семе не отде в гьола, където му е мястото, а продължава да се изхвърля на пясъка!Много неприятна муцуна! Защо не е в Газа?

33

@@@

преди 3 месеца

Къдравото момче определено се подиграва с електората, с тия обяснения в стил втори клас.Обаче показва и сила, че в момента е недосегаем.

32

Цаца

преди 3 месеца

ЛОрелай ни мисли за канарчета