7

Анонимен

преди 3 месеца

Уплаши се от Норич в неделя.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Всички много се бъркате, отива в Берое. Кмета гербавкия много съжалявал, че довел крадеца Банато и затри отбора и пренасочва целия бюджет на града за заплата на Клоп, а Аязмото става частна кучешка градинка за кучето на Клоп. ОБЕЩАНО от кметЯ Жиката, той много обича да обещава по фбука.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Всяка ера има своя край. Дано края бъде с тебъл/куадрупъл. Все пак са първи в първенството, на финал на купата на лигата и са фаворит номер едно във уефата.А ръководството дадейства веднага и да подпали телефона на Шаби Алонсо. Ще бъде легендарно!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Гласи се за националния отбор на Германия след европейското. Казвал е, че иска да води националния отбор.

3

До 3

преди 3 месеца

Няма как да отиде в Юнайтед, това си е живо самоубийство. А да смениш Ливърпул с Рома е меко казано прецакване на кариерата.

2

Ром"с

преди 3 месеца

Малко късничко пускате новината..но нека се заема малко с конспириология:Това действие на Клоп ме натиква на мисълта,че той вече има предложение за лятото и то от голям футболен клуб.Байерен-нее,Реал-Анчелоти върши перефектна работата си,МанСити -нее..остава Барселона само тя свободна и ПСЖ ,в Париж може да отиде само за града ,другото като за отбора ,за пари ..а и Енрике още нее "загазил" нещата ..остава САМО Шави за махане и то до дни 10-15 ,а на негово място ще е Тиаго Мота до края на сезона

1

Анонимен

преди 3 месеца

Може пък да иска да отиде на някое по-спокойно място като в Левски - да му направят оферта пък да видим - ще си купи къща в някое китно селце или в комплексите край София до Витоша и кеф