Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще напусне своя пост след края на сезона. Това обявиха от клуба на официалния си сайт.

"Ще напусна клуба в края на сезона. Разбирам, че това е шок за много хора в този момент, когато го чуете за първи път, но очевидно мога да го обясня – или поне да се опитам да го обясня", започна Клопо.

"Обичам абсолютно всичко в този клуб, обичам всичко в града, обичам всичко в нашите привърженици, обичам отбора, обичам персонала. обичам всичко Но това, че все още вземам това решение, ви показва, че съм убеден, че трябва да взема това решение. Става дума за изчерпване на енергията. Сега нямам проблем, явно вече го знаех отдавна, че ще трябва да го обявя в един момент, но сега съм напълно добре."

"Знам, че не мога да върша работата отново и отново, и отново, и отново. След годините, които прекарахме заедно и след цялото време, което прекарахме заедно, и след всички неща, през които преминахме заедно, уважението е голямо, любовта е голяма и най-малкото, което дължа, е истината – и това е истината . Това е", заяви Клоп в спциално изявление пред феновете на мърсисайдци.

Германецът е начело на Ливърпул от 2015 година.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase