23

Анонимен

преди 3 месеца

Силно надута бройка за българия. По-скоро са 250-300 лични леки коли на 1000 души население. Една от причините да надуват бройката е, за да ни налагат ограничения.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Живял съм на няколко места,в София и навсякъде коли имаха около 40% от апартаментите, като само живеещите в един апартамент имаха две коли при 4 шофьора. Не знам откъде плъзна тази лъжа, че всеки имал по две коли.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Абурдно е да са 425 леки коли на 1000 човека население. В България около 50% от домакинствата притежават поне един автомобил, като не са много домакинствата с повече от един автомобил. При 425 на 1000, то почти всяко домакинство щеше да притежава кола.

20

Анонимен

преди 3 месеца

До Реалист В България има повече коли от ЕС... всеки си има по 1-2 трошки. Там хората имат по 1 кола най много.

19

Реалист

преди 3 месеца

От много години официалните власти лъжат за броя на личните автомобили в България, изкарвайки ги много повече от реалния им брой. Стигна се до смешни класации, в които всички областни градове в България са начело в класациите в Европа по брой на автомобилите на 1000 човека население, а истината е, че значително изоставаме от средното ниво в ЕС. В данните подадени към Евростат явно са всички коли, а не само личните. Време е ЕС да се заеме с България защо така много изостава с личните леки коли

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Русия=выгребная яма Външните клозети се намират в България... да знаеш как се очудват руснаци на това.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е това митично място ЕС??

16

Анонимен

преди 3 месеца

Всички леки коли лични, на фирми и на държавни учреждения са 425 на 1000 души. Личните леки коли са 364 на 1000, което е доста малко сравнено в Италия, където са 684 на 1000, почти два пъти повече, а средното в ЕС.от 560 лични коли е с 54% повече.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Според отговор на депутатски въпрос вътрешния министър Дерменджиев през ноември 2022 година казва, че в България има 2,8 милиона леки коли, от които 2,4 милиона са на физически лица. Ако тези 425 лични леки коли на 1000 човека е вярно, то България има население от 5,64 милиона. Явно са пресмятали с всичките 2,8 колона леки коли, а не само с личните.

14

Анонимен

преди 3 месеца

А тези, които не си купуват кола понеже карат служебни - колко са?

13

Анонимен

преди 3 месеца

В България много хора карат коли закупени с инвалидно предимство. Тоест колите са техни, но се водят на инвалид. Това как се изчислява? А? Един инвалид може да купи повече от 1 кола.

12

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Ямбол е препълнен с коли.Познавам семейства,които всичките имат коли.Значи в ЕС ,кошмарът е пълен!

11

до 5

преди 3 месеца

До Друг въпрос:,на първо място са и то не в ЕС,а в Галактиката,за съжаление не е ирония,а самата истина,просто хленченето е в повече

10

Русия=выгребная яма

преди 3 месеца

А в Русия 900 от 1000 имат външни клозети.

9

Анонимен

преди 3 месеца

другите 575 са деца и старци .... пълн аглу пост е тази статистика

8

Валентин

преди 3 месеца

А колко служебни автомобили има??

7

До 7

преди 3 месеца

И втора ръка жена. А някои ако знаят колко много имат втора ръка деца. Майко мила. 50% от българските мъже отглеждат чужди деца без да знаят. Аз такива 17 жени съм оплодил. Разбира се аз съм расов мъж и жените ми се натискат и искат дете от мен, а еленчо после ги гледа. Поне знаят, че децата им ще имат хубави гени, а няма да са трътлести, ниски, плешиви и с несиметрични лица.

6

Анонимен

преди 3 месеца

А статистика колко имат втора ръка автомобили. Там сигурно сме на първо място.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Някои имат по три. Статистиката не е вярна.

4

Друг въпрос:

преди 3 месеца

На кое място са българите по работна заплата,покупателната способност и стандарт на живот спрямо останалите държави в ЕС? Условия на труд? А на кое място са по свобода на словото? Раждаемост? Здравеопазване? Ниво на образование? Икономика? Суверенитет? :) :) :) Неполиткоретно,а?!?