161

Анонимен

преди 3 месеца

148 Борисов има дълга политическа кариера, да ти припомня. Главен секретар на МВР, като такъв има няколко награди от службите на развити страни и демокрации. Кмет на София в два мандата, три мандата премиер на България с две подадени оставки, отново избран на избори. Уважаван политик в Брюксел, където го нарекоха"ефективен лидер". Приятел на шефа на ЕНП, най-галолямата дясна партия в,ЕП Вебер, който винаги идва в България преди изборите, за да подкрепи ГЕРБ-СДС и Борисов.

160

Анонимен

преди 3 месеца

148 Борисов има дълга политическа кариера, да ти припомня. Главен секретар на МВР, като такъв има няколко награди от службите на развити страни и демокрации. Кмет на София в два мандата, три мандата премиер на България с две подадени оставки, отново избран на избори. Уважаван политик в Брюксел, където го нарекоха"ефективен лидер". Приятел на шефа на ЕНП, най-галолямата дясна партия в,ЕП Вьорнер, който винаги идва в България преди изборите, за да подкрепи ГЕРБ-СДС и Борисов.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Некадърните аут, от властта! Нови избори за кметхна София, е решението.

158

Анонимен

преди 3 месеца

А ти,най-кадърния,ни остави на последно място в Европа по всички показатели.Я се разкарай!

157

Цанко

преди 3 месеца

Буда никога не може да е виновен.Той е великият имитатор пуснат на воля! То и с Цачева вина нямаше,само конски профил,без цвилене и пълна некадърност!

156

Рут

преди 3 месеца

То виновни няма,само дето половината са кръгли некадърници,същите,като Харвардските пълни ид ио ти!

155

Анонимен

преди 3 месеца

Нали последния ден се изказа да гласуват за него?? Сега какво се правиш?

154

Анонимен

преди 3 месеца

Боко,а кой призова електората си да гласува на балотажа за Вашко Ушото,м?Та ти си виновен,Боко.Ти и само ти.

153

Тулуп с 200

преди 3 месеца

И некадърник с 300 Бойко Борисов

152

На Тато мачках

преди 3 месеца

Ушите и За тва съм Бойко Борисов

151

Три папи ми

преди 3 месеца

Дрънкаха кратуната: Бойко Борисов

150

Наблюдател

преди 3 месеца

Софиянци си избраха ... червени, тъмно-червени и розови комунисти да ги управляват! Да им е честито! Терзиев е некадърник, и няма никакъв шанс ,защото накъдето и да се обърне,и оттам изкача мис Бони! Номерът , ние не искаме да имаме нищо общо с ГЕРБ, ама те са длъжни да ни подкрепят/защото ставало въпрос за София/, е за плиткоумни! Да се оправят, проблемът си е техен! Няма дълго все ГЕРБ да са им виновни! Да пишеш доноси за всяка плочка не е като да управляваш Столицата!

149

Българин

преди 3 месеца

Борисов е уникална личност! Всеки комунист смята, че властта му се полага повече. Всеки каратист смята, че е повече...Всяка мутра смята ,че и той е като него ...Всяка мека китка смята, че е по-умен/изтънчен/ от него...Всеки ТроЛл смята че му е позволено да се'ре на воля по него... И все пак, той е личността, на която българите гласуват доверие! Другите са еднодневни!

148

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е вярно. София не гласува изпращане на бтр-и и снаряди и затова няма сглобка!

147

Един Българин

преди 3 месеца

Борисов не може да прости на някой по-еродиран и умен от него... Неговите съветници ги е купил, а Терзиев не е - "малка" разлика. Терзиев прати бусчета да карат хората на Витоша, защото Борисовата клика , Цеко спря общинския лифт, строен при твоя довереник Живков!

146

Анонимен

преди 3 месеца

153 ,152 е ГЕЙБЪРСКИ *** !!

145

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

България е парламентарна република институциите са подчинени на законите на парламентарната държава институциите са държавни и трябва да спазват законите които се коват в парламента

144

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Лафовете ги произвеждаш наемниците България е парламентарна република не е подчинена еднолично на никого 3 год хаос разруха саботажи Служебни Е вече има управление правителство истинско

143

Сста НАТО

преди 3 месеца

Борисов е нагъл, но няма нищо неочаквано в това. На всеки средноинтелигентен човек е ясно, че вълкът козината си мени, но манталитета не мени.

142

Анонимен

преди 3 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Тези лафове, че БГ е парламентарна република и следователно парламентът може да вземе на директен контрол всички власти и да ги управлява като каруцар каруцата ги остави за себе си. Всяка власт - НС, изпълнителна - МС, съдебна, президентство е независима и никоя друга власт не може да се меси в работата й. Вашето стана диктатура в ръцете на милиционер ББ, завършилия ЮЗУ юризд и пълномощник на Доган -Пеевски и трима пришълци от Канада. Вижте се какво и кого представлявате.