8

Учител

преди 3 месеца

Време е за наказания - строги и безкомпромисни. Изключване от училище и полагане на обществено-полезен труд. За родителите на биячките - солидна глоба! Стига лигавене, изпуснахте децата. Изтрепват се, след време ще вършат и по-тежки престъпления!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Насилието не е станало в училище, а по улиците. Не са сигнализирали родителите на пострадалото момиче, а директорът на едно от училищата. И сега мисирките пак ще разнасят институцията училище, при положение, че вината е в семействата на кифлите.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Мяу! Какви страшни последствия за така хубаво заформената градска банда побойнички и грабителки! Ще им говорят психолози! Ще ги разкандардисват да не издевателстват вече над беззащитни жертви, да не ги бият, скубят, грабят, унижават и заплашват. А на учителите ще им обяснят как да ги галят по косъма, че да не посегнат и тях. Направо идилия!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Психолози ще работят с оттърваните насилници? Те са за ТВУ.

4

Гоуеми мерки!

преди 3 месеца

Фирмичките на мон /психопати пардон "психолози" ще опънат по един два хонорара, проблемите остават... министрите и хилядата им съветници и експерти също. Само България, горката, няма да има достойно поколение, а някакви *** изкуствени псевдоинтелекти. Уви@

3

невъзмутен

преди 3 месеца

До Анонимен 2Първо се научи да пишеш и после давай акъл на учителите. Да дежурят в градска среда ли? Полицията тогава за какво е? Така ще е докато всяко л....но учи и даже завършва средно образование, нищо че е неграмотно л...но. На който не му се учи, просто не трябва да ходи на училище.

2

Фен

преди 3 месеца

Агресията и чувството за безнаказаност е навсякъде. Хора, моля ви , опомонте се! Имам мечта за некорумпирана и действаща съдебна система!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Учителите не дежюрят, няма контрол и дисциплина!!!!