6

Анонимен

преди 3 месеца

Поляци католици ,нямат право на аборти ,че имат по един футболен отбор с резерви

5

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

NB (5 cont'd) Пиша "светите великомъченически гама лъчи" като се базирам на никенското кредо, там пише дословно "lumen de lumine", "светлина от светлината", но никой от древните отци, които са приели и финализирали текста, не е уточнил дължината на вълната (ergo и енергията) :). Щом е светлина, значи е нещо "хубаво", от бокчо, значи, че и терминирането на паразитче със светлина е нещо хубаво и канонично :).

4

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Акъл нямат тези с консервираните мозъци в Полша. Терминирането на *** може да се постигне с глупава комбинация от лекарства, метотрексат и мисопростол, а що не и шотче циклофосфамид за вкус :). Това няма спиране, а химията може да се купи без проблеми, ако не в Полша, то наоколо. Убеден съм, че и "освещаване" със светите великомъченически гама лъчи (с'ногу, 'ногу енърджи) ще сработи чудесно отгоре паразита, но за това трябва достъп до малко по-сложен хардуер...

3

Анонимен

преди 3 месеца

Къде са поляците, къде сме ние!? В България такива стратегически важни решения даже не се дискутират в обществото, както и темата за дом.насилие, която се засяга само когато има смъртен случай. И отгоре-отгоре!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Много удачна снимка, ***!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Не абортирайте, пазете ги за фронта.