26

До коментар 19

преди 3 месеца

И 190 години стаж да имаш,няма да бъдеш избран.там се иска класа,отпред,отзат и винаги готов.стажа на дуловската ,жените в България не могат да имат,тя класи,класи над всички.така, че по стаж се избират ,но не по работа а по с.е.к.с.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да й се покаже на некомпетентната кокошка атанасова къде й е мястото и колко съжаляваме, че я сме я изхранвали като набедена за депутат.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Имам 19 г.стаж,като адвокат,кандидатствах ,да бъда допуснат до конкурс за съдии,но документите ми бяха върнати,защото съм нямал стаж,а дуловската "принцеса "без стаж става конституционен съдия,това може само в България да се случи.

23

Между два

преди 3 месеца

Стола, та на земята . Туп!И жирафа остава без конкуркнция!

22

Анонимен

преди 3 месеца

В момента управлява Бойко. Промяната са само фасада.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тлъстият похотливец Матю Харев вече овладява и Конституционния съд. Чрез мутресата си Деса Ниметчийката от Дуловските села - про ста, арогатна и без образование. Но безпределно вярна на Вожда, особено под завивките.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ти го плюееш, оно за 15те бона пенсия си мисли.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Десислава Вълчева Атанасова въобще не ми се вписва като да е с високи професионални качества и безупречен морал.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Всички тро лове на тройната коалиция, спешно да се включат в защита на новоизбраните конституционни съдии, особено на онова Дуловското разкрачено и оплезено.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Какво образование, какъв стаж или опит има Десислава Атанасова, че да е конституционен съдия !!! Поредната марионетка на ГЕРБ и Бойко. Абсурдна държава. Ама докато народа не е по площадите и улиците ида има народен съд, така ще е.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Радев има свои лични причини да атакува избора на парламента. Но тук се съгласявам напълно с него. ДАтанасова ще е напълно нелегитимна като съдия в КС. Срам за правото, срам за съвета на "12-те мъдреци",както беше замислен съдът при учредяването му.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък се чудя на самата Десислава Атанасова що за човек е. Такава наглост да не те одобрява опозицията, да не те одобряват компетентни лица и доказали се юристи, да не те одобрява българския народ и последно да не те одобрява самия Президент и ти да се натискаш без капка свян и срам за тая позиция. Още повече, че сама си каза и призна, че няма компетенцията и опита да бъде конституционен съдия. Че не отговаря на изискванията за квалификация и опит.Ами откажи се сама бе, патицо перната. Направи си отвод. Поне ще е малко по-достойно вместо да се натискаш да заемеш място, което не заслужаваш.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбрах, наистина ли това разкраченото от Дулово дето ходи без га щи ще е КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Отърваха се от Деса ТДКто, натрисат ни я на нас.

12

А можеше

преди 3 месеца

Пак здравен министър да стане

11

Анонимен

преди 3 месеца

Както Христо Иванов каза, КС съд не е тчно съд в смисала който хората разбират. По скоро е регулаторен орган. А Христо Иванов е най-добрия юрист в парламента, баща на конституционите промени и аъдебната реформа

10

Анонимен

преди 3 месеца

Абе за Конституционен съдия не се ли изисква някакъв ценз ,стаж,опит ? -за Деса питам . Къде и кога е завършила право, била ли е адвокат ,сидия, прокурор ?

9

Бау

преди 3 месеца

1 Изборът на такива личности следва да е от народа или поне с пълно мнозинство и одобрение в НС! Иначе си е точно криминално - политическо - олигархично назначение! 2. Останалите публични жени и най вече атлантично настроените побесняха, че Деса ги изпреварва с няколко гърди напред! Например Ц. Ризова трудно запазва спокойствие в предаването си по темата! 3. Деса Духовска от своя страна завижда на премиерката Гаргамел и затова я пращат в КС, за да не пречи! Президента е 75% напълно прав

8

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Радев гледай кой ще те съди.Гледай хубаво Деса не културиста , а това шило.

7

Така, така.....

преди 3 месеца

Чудесно!И немедленно да се прибира у Дулово......