18

Анонимен

преди 3 месеца

Ходи да чистиш *** и да готвиш пълнени чушки друго не заслужаваш!

17

До 16

преди 3 месеца

Плагиат ти взел мозъкът на теб глYпако ! П.Илиев -Барбадоса е плагиатът на трудът на доц. Киселова ! От бактерии ли ви развъждат в България такива елементарни езмозъчни екземпляри ?

16

Розоберачката

преди 3 месеца

как попадна в обкръжението на гнилия чорап?

15

Адвокатската мафия

преди 3 месеца

и путинистите от юридическия на СУ всячески се стремят да пречат на нормализиране на политическата ситуация в България. Срещу тлъсти суми, разбира се.

14

до 16

преди 3 месеца

плагиатствала е и още как. Има доказателства в мрежата. Информирайте се.

13

Защо

преди 3 месеца

давате трибуна на доказан плагиат и некадърник?

12

Мандадът

преди 3 месеца

от девет години е записан в Конституцията

11

До номер 13

преди 3 месеца

Толкова ли сте ***, никога не е плагиатствала. Плагиатът се казва Петър Илиев, който преписа от нея, и после преиздаде книгата си без преписвания текст. И всичките от катедрата си мълчаха, като се почне от Пламен Киров, Близнашки, деканът Вълчев го усукваше. Накрая го посъветваха да си подаде оставката, и го направиха доцент в Стара Загора. Все пак управлява офшорката на Чалгарите.

10

Анонимен

преди 3 месеца

точно тази като съветничка на президента "оправи" едно канадско гражданство,а сега ще "оправи" и една дуловска мома за констит.съдия

9

Анонимен

преди 3 месеца

Тя защо не отговаря например на обвиненията, че е плагиатствала в научния си труд!? ----///----- Какви обвинения? Никой не и е повдигал такива обвинения.

8

Сата НАТО

преди 3 месеца

По- реалното обяснение на присъствието на цялата група на ГЕРБ в залата е, че желае да покаже пълната подкрепа на предложения кандидат! -----////------ На кого и защо да показва това нещо? При всяко произнасяне на КС ли смятат да правят агитки на Атанасова?

7

Емигрант

преди 3 месеца

Скоро България отново ще попадне под тотална диктатура каквато беше по времето на развития социализъм на "партизанчето" Тошко от Правец ? ДС на БКП бавно и сигурно си връща управлението, цялата sган депутати в НС са или бивши ДС и БКП или техните наследници, няма значение в коя шайка са членуват, това е римският номер "раздели ги за да ги владееш" и властта ти е гарантирана ! Айде осъзнайте се овце такива, колко десетилетия са ви необходими за да разберете истината ?

6

Ангелина

преди 3 месеца

ГЕРБ и компания си имат едни и същи "мозъчни тръстове" ,които определят варварските им методи с психопатски елементи за "всяване на страх" . Те имат целият "арсенал" за саморазправа с хора ,който го употребяват срещу неудобните ,и пак го използват с властовият си ресурс и обединено ,иначе поединично са страхливци .Ще спрат да "всяват страх",тормоз ,извършват престъпни действия и убиват ,когато гуруто им влезе на топло и ще се разбягат бързо и поединично.

5

Радослав

преди 3 месеца

Дуловската калинка няма място в Конституционния съд поради простата причина, че всяко нейно решение автоматично попада в графа незаконно поради дълбоката и обвързаност с Бойко Борисов и ГЕРБ! Това е конфликт на интереси на икономически, политически и родови обвързани личности! Тя да стане съдия е все едно да сложим селският пияница да пази избата с виното!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Гербб ги вършат едни такива, че винаги да ги е страх и винаги да ходят по групи!

3

До 2

преди 3 месеца

Абсолютно не си прав! Изисква се юридически стаж, провери какво се разбира под юридически стаж - абсолютно целия стаж, където се изисква юридическо образование по длъжностна характеристика!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ама те вече са назначени новите съдии

1

Това са внушения!

преди 3 месеца

Тя защо не отговаря например на обвиненията, че е плагиатствала в научния си труд!?По- реалното обяснение на присъствието на цялата група на ГЕРБ в залата е, че желае да покаже пълната подкрепа на предложения кандидат!