10

Анонимен

преди 3 месеца

БСП са си коректни от около 100 години, Таско е добър пример!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Публична тайна е,че сатанинската сглобка,която унищожава РОДИНАТА и НАРОДА ни е нелигитимна,защото резултатите са фалшифицирани с помощта на машините и ала-бала измами! Червените сега ревът,защото са извън далаверата,но неотдавна бяха в коалиция заедно с шарлатаните киро-кокори и сие! Нинова беше министър на икономиката и вицепремиер и изпрати хиляди тонове оръжие на укрофашистите! Сега други прибират милионите комисиони и на червените им е много тъжно! Всички са мер**за**вци!!!Управия няма!!!

8

Какво се сърдите!?

преди 3 месеца

Нали ПП са вашата втора колона, легитимирана от Радев! Всъщност, сърдите ли се!? Може би не! Старите ДС кадри потриват ръце и чакат Русия да влезе в България! Обаче, не сте взели едно нещо под внимание - колкото и да сме страхливи българите този път няма да ги посрещнем с хляб и сол! Ще се изненадате как ще се събуди нацията! Да, защото ще осъзнае мащабите на това, което вида в Украйна!

7

Анонимен

преди 3 месеца

ПРЕКАЛЕНО Е ЗАБАТАЧЕНО И ЗАБАВЕНО ДЕЙСТВИЕТО НА СЪДА. Я ДА БРОЯТ ПО-БЪРЗО И ДА ДАДАТ РЕЗУЛТАТА,ИНАЧЕ ЩЕ ПАДНАТ ОТ ВЛАКА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ДОВЕРИЕ!!...

6

Анонимен

преди 3 месеца

За някого флашката е магическа дума .... а всъщност е средство за пренос на информация, която на всичкото отгоре не се взема предвид. Броят разписките и те се записват в протокола на комисията!

5

Наблюдател

преди 3 месеца

Той проблема не е с флашките, а как въобще резултатите от тях стигат или не стигат до системата, я която се извършва преброяването...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Преповтаряне на Изборите, отняма на решенията, които са взети от НЕ-правоимащите

3

Анонимен

преди 3 месеца

Има разминаване Ванеса не го е барала в черната бавария, което е излагация за нейната същност!

2

Анонимен

преди 3 месеца

ТикТаков пак се е претакал. as usual

1

Анонимен

преди 3 месеца

Тия още гласове ли смятат майко мила.