131

Анонимен

преди 3 месеца

завода за газов конденз на "Новатек" в пристанището на Уст-Луга, който доставя гориво на руската армия????? баааааа тия кога минаха на газ. И вече не ми се четеше.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Новатек ще направи тримесечна почивка след разрушителна украинска атака срещу руския терминал за втечнен газ край Ленинбург. По спешност С 400 от фронтовата линия се преместват 1000 км на север за да защитят петролните терминали на Балтийско море.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Много обичам да чета как Русия вече загубила войната и как Украйна проси помощ.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Този, дето е писал статията не мисли. Последно, износът на петрол ли е застрашен или доставките, забележете, на СПГ за руската армия, от Балтийско море. Човек ще си помимли, че руснаците воюват някъде отатък Атлантика.

127

Анонимен

преди 3 месеца

Бандеровците са добри в Тероризмът!

126

обективен

преди 3 месеца

Фашистите от Оссрайната преминаха към терористични актове.Така е винаги ,когато предстои агонията на подобни иззроди.

125

За Витков

преди 3 месеца

До 122 , То понеже в Русия една демокрация направо никой да не мърда! Дори нямаш право да си против тази война, толкова им е демократично в Московията.

124

До127

преди 3 месеца

Батко Словакия какво е казала ,никой не го е...! Никой в цивилизования свят нямаше да сключи примирие със страна агресор. Примирие имаше и Русия пак го потъпка. 2014-та всички си затвориха очите за Крим и това което сътвори Путин в източна Украйна. Търпяха му простотиите с разни Мински споразумения и прочие ,и се видя, както с Грузия, Осетия,Приднестровието и т.н. на руснак вяра не може да имаш. Не ,че на англосаксонци може да се вярва *** онези поне не ламтят за територия последните 100 години.

123

Пак по опорката?

преди 3 месеца

До епилог: Така или иначе, написал си поредната г'лупост по рософобската опорна точка.

122

Нищо ново

преди 3 месеца

Ще го решат проблема на тези дронове. Балтийските пристанища са далеч от Украйна, докато стигнат до там някакви дронове, няма как да не ги засекат. Това не е хиперзвукова ракета.

121

Слава на Русия

преди 3 месеца

Село Крахмальное е вече руско. Руската армия настъпва по всички направления.

120

епилог

преди 3 месеца

Русия така или иначе загуби войната. Всичко останало е посредствия.

119

Анонимен

преди 3 месеца

До 123 Има ли демокрация ? Дори в официалните медии се прокрадват тематики.Сутринта 23..01 нова тв . говориха за демпкрацията ,която се изтурка и трябва да има промени ...вече и децата не вярват в думата . Една дума не прави делата !!!

118

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 122 Русия демократична ли е? Що се правите на луди. Това да не ви е Русия да лъжете хората и да ги манипулирате чрез убийства и заплахи. Тоталитарната идеология приключи през 20век. Там ще си останете и вие. Човечеството много порастна и такива тумори, ще бъдат оперирани. Само стой и гледай

117

Анонимен

преди 3 месеца

До 121А какво направи фаш Украина ,Забрани Партиите освем на Зеления дявол .Дали е тоталитарна или фашиска ? ВСЕ ЕДНО .Тези които я подкрепят ,подкрепят една Недемократична страна.

116

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 118 Шматка, руска. Защо не разпространяваш отровата си в русия. Нали е свободно там, демокрация. Знам ви всичките номера, роби. Фашист с фашист. Ако беше фашизъм да сте по затворите, шматки. Точно, както правите в русия с опозицията. Кой е фашист. До кога ще се криете зад себе си?

115

Анонимен

преди 3 месеца

До 115Фазизма е също без резолюция на ООН да нападаш държави ,Израел го направи ,Сащ са го праавили хиляди пъти ! Факт . Русия нападна Украина вярно е , фашизма там беше факт + това американците подготвяха укр, за нато. Да нападаш фашизма за да защитиш соб. си д-ва .Какво е . Битка срещу фашиските системи .

114

Анонимен

преди 3 месеца

Русия няма шанс да спечели война с НАТО с ковенционални оръжия.Съотношението на силите е 1 към 10 за Нато.При такъв сблъсък шанса на руснаците е само ядрено оръжие.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е фашизъм. Определете го най-накрая. Ако беше фашизъм украинските шматки щяхте да сте по затворите. Но не сте. Знаете ли какво е? Украинските фашисти използват демокрацията да сеят отровата си. За фашизъм ще ми говори фашистът украинец!

112

Капитан Клос

преди 3 месеца

Задава се най Голямото учение на Нато от 40г.насам,пред носа на руснаците с много техника и 90 000 военнослужащи от 50 държави.Одговора на Путин е,кръжене на разтояние от тях на изтребители и самолети с ядрено оръжие.Ще се плашат взаимно.