49

Анонимен

преди 3 месеца

Ама това от свършилите ракети ле е?

48

Христо Христов

преди 3 месеца

Натовците в Украйна не са войници, а терористи.

47

Христо Христов

преди 3 месеца

Дано и днес има новини за десетки НАТО-вци!

46

СМЕХ....

преди 3 месеца

МИ ТЯ РУСИЯ САМО ТОВА СИ МОЖЕ....ХАХАХА.....да убива, краде и да дрънка оръжие....!ИНАЧЕ, ЗА ДРУГО ИЗОБЩО НЕ ГИ БИВА!!!!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Хохли и макета ще имат голям проблем да се докажат кой пръв е създал моретата и океаните.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно, в Харков е пълно с натовски командири, настанени в жилищни сгради и болници.

43

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 31 СЕРИОЗНО? Колко страни строят атомни ледоразбивачи? Колко страни имат плаващи Атомни станции? Колко страни имат реактори с т.н. бързи неутрони които работят на остатъците от горивото на обикновени АЕЦ - безкрайно атомно гориво? Колко страни(3) могат да поддържат постоянно хора на орбита(които извършват хиляди изследвания всяка година)? Произвеждат монокристалните сплави(4) за лопатките на турбините което е в основата на съвременните реактивни двигатели?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Хохлите са се появили още преди библията

41

СМЕХ....

преди 3 месеца

БЪЛГАРСКИ СОЦ- ЛА"" НА И ПРЕДАТЕЛИ , НЕ ПОДЛЕЖАТ НА МООБИЛИЗАЦИЯ--- ТЕ СА. РУСКИ КОНТИНГЕНТ....ХАХАХА....ЦЕЛА ЕВРОПА ГО ЗНАЕ ТОВА!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Аз нищо свястно руско не знам....всичко е ментета и имитация на западни производства!

39

СМЕХ....

преди 3 месеца

На 3- бояришника, можете и 100 ракети да гръмнеме....ХАХАХАААА

38

СМЕХ....

преди 3 месеца

ЯЗЪК ЗА РАКЕТИТЕ...САМО 2 ЖЕРТВИ! ПУЦАЙ, КУМЕЕЕЕ...МАЦКВА ИМА ДЖЕПАНЕ И ЗА УМРЕЛИТЕ...ХАХАХАААА

37

Анонимен

преди 3 месеца

Като започнат да ни мобилизират нас българите , бас ловя , че тия дето подкрепят укрите ще се изнесат първи от България. Ако си траем ще ни затрият и нас.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Русия подлага на обстрел а Пейтриът гледа като бебе у лампа. Пуцай кумееее....

35

митът за протоукрите

преди 3 месеца

Украинските учебници съдържат много подобни митове. Например този списък включва: Черно море го изкопаха украинците;Реформите на Петър Велики са направени от ръцете на украинци (кои не се уточнява);По времето на Римската империя Украйна вече е съществувала и е можела да се съревновава с нея по сила и мощ; Буда, Достоевски и може би Христос са били украинци; Боршът е измислен от украинци. Наскоро този списък беше допълнен с ново "изобретение" на украинците: третият президент на страната Виктор Юшченко заяви, че руснаците не са имали бани и печки; предполага се, че древните украинци са ги измисл

34

легендата за протоук

преди 3 месеца

Украинските учебници съдържат много подобни митове. Например този списък включва: Черно море го изкопаха украинците;Реформите на Петър Велики са направени от ръцете на украинци (кои точно не се уточнява);По времето на Римската империя Украйна вече е съществувала и е можела да се съревновава с нея по сила и мощ; Буда, Фьодор Достоевски и може би Исус Христос са били украинци; Боршът е измислен от украинци. Наскоро този списък беше допълнен с ново "изобретение" на украинците: третият президент на страната Виктор Юшченко заяви, че руснаците не са имали бани и печки; предполага се, че древните укр

33

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да бъде те ракети и свършиха още пролетта на 2022г

32

Анонимен

преди 3 месеца

Русия нанася масиран удар,а жертвите са две,а укрите нанесоха масиран удар ,на пазара в Донецк,жертвите са 27 ,кой е убиеца на мирни хора се пита в задачата.

31

Банишорница

преди 3 месеца

Ами, тоя Христо Грозев се оказа крив пророк когато в април 22а вангуел за последните руски ракети.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Преди почти година близо до Кременная руските войски унищожиха един от създателите на легендата за протоукрите, львовския археолог и заместник-директор на историко-културния резерват "Давнiй Плiснеськ"(Древен Плиснеск) Андрий Филипчук. Един от идеолозите на съвременния украински нацизъм отиде при Бандера. Да гори в ада.