113

OOoха мамашааа

преди 3 месеца

До Анонимен Ами става ясно, че Пейо не е искал права върху чуждо дете, и руспето затва го е свитнало. С деца от двама мъжа, ще излезе в чужбина с децата, ама друг път. Нали чела да стае дипломатка и тя, као *** си! Мислете с тиквите!

112

дедо ви

преди 3 месеца

нямало го наличието на умисъл за извършване на престъплението :) да бе , душили са го е така за да го уплашат , но той взел че умрял . за какво е присъствала тъщата на разговора между двамата ? абсолютно е ясно че са се срещнали с него за да го убият , а за да не може той да им се противопостави явно са го упоили по някакъв начин . върнете смъртната присъда , належащо е !!!

111

Анонимен

преди 3 месеца

тези от ПП големи развратеняци бе,все се чудят чии са децата им докато подпират парапетите.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък не спирам да се чудя, при така създалата се ситуация, любовникът Велико Минков от къде е напълно сигурен, че бебето е негов син? Докато не излезе ДНК теста, аз бих си мълчала на негово място. Тая *** пък,Габриела, от къде ги е намерила и двамата си мъже такива п/утьовци безхарактерни?

109

Али'бега

преди 3 месеца

Яко из'вратеняци в това ПП. Лошото е, че един нормален мъж си отиде от този свят.

108

Факти

преди 3 месеца

В тази партийка "Продължава простотията" явно няма значние кой на кого е баща ! При тях баща е този, който пребара парапета или шляпне булката по г.за ! Еееех, свещена простотиЯ ! Променена простотия !

107

Анонимен

преди 3 месеца

До юрист Едногодишният срок не започва да тече от раждането на детето, а от узнаване на раждането. Дипломата ти от царевични пръчици ли е?

106

Анонимен

преди 3 месеца

Пак се разлайват кучетата,скед дъжд качулка,за да се прокара някой,*** Закон.Щом депутати и партиите се намесват,значи ще има нова алинея в стар Закон или съвсем нов.От едuн xypbeнскu случай80,ще пострада цял народ.А си има отдавна решение на проблемите в брака и то е брачния договор.От робството по тежка е само Държавната тирания от нищоправещите.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Пейо е голям царвулл и глуппак. Защо търси родителски права на коппелето на Продължаваме престъпленията?

104

Анонимен

преди 3 месеца

Чак се разкарва кучетата,следдъжд къчулка,за да се прокара някой *** Закон.Отдавна има решението на проблемите в брака .Това е брачния договор,скрепен с подписите на двамата сключващи по брак.И който от тях в последствие реши да го наруши,носи всички тежки последиците след развода.Но извратената ни действителността и нищоправещите в Държавата ни,нямат полза от това,защото след такъв договор не могат да се месят в живота на хоратаПо лошо от робството е само Държавната тирания на правоимащите

103

Роза

преди 3 месеца

Съжалявам детето,което няма никаква вина за всичките тези разправии и долни постъпки на възрастните!То е истинският потърпевш в цялата отвратителна история!За съжаление ,често е така в живота-все има някой невинен,който плаща за чужди провинения!

102

юрист

преди 3 месеца

Според бълг. закон , когато двамата ( бракът не е разтрогнат ) съпрузи имат дете под една година ( в случая ) единият има законното право официално да поиска ДНК тест . Ако тестът докаже , че съпругът НЕ е баща на детето ( под 1 година ), той по закон НЕ е баща на това дете родено в брака със жена му и няма никакви финан. задължения към детето . Ако едногодишният срок за ДНК тест бъде пропуснат , то съпругът е вече баща на детето - даже и да не е биологичният.

101

ловец

преди 3 месеца

обзалагам се че тая уроспия ще ревне в съда и ще я пуснат от съжаление. Тук съдебна реформа не може да има

100

ловец

преди 3 месеца

До Коко ужас е колко сме глупави мъжете и не разпознаваме подобни уроспии

99

Анонимен

преди 3 месеца

ей тия от ПП много развратни бе..то не бяха парапети ,сега удушвачи..многоженство...

98

Като гледах

преди 3 месеца

репортажа по-телевизията днес,въпросният Велико Минков имаше вид на многократно използван презерватив за еднократна употреба,жалка история,такива мъже аз наричам "ПАПУНЯЦИ"!!!Тя,каквато майката,такава и дъщерята,ами язък за децата!

97

журналята дръндрън

преди 3 месеца

И какво следва от новината, че един депутат бил баща на едно дете, а майката на това дете пък била женена за друг и заподозряна в престъпление срещу последния?

96

Коко

преди 3 месеца

Майката Красимира Трифонова беше една от леките жени във Външно. От секретарка, благодарение на онази си работа стана дипломат. Говорят, че е била нимфоманка и тигрица в леглото. Дъщерята не познавам, ама крушата не пада по-далече от дървото. Язък за момчето.

95

Някой

преди 3 месеца

Ходила е на чуждо.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Продължаваме Промяната са нормална партия, затова мутрите им правят мръсотии.