156

Анонимен

преди 3 месеца

"оръжейни сделки, които нарушават международните санкции" -- след задигането на руски активи от американски и европейски банки никакви санкции на оон не са валидни. Или връщане на активите или трета световна.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Добре де, САЩ и Запада като цяло защо не мрънкат за това, че Израел не се съобразява с резолюции на ООН? Не ми е зор за палестинците, както и за руснаците, но щом някой иска от държавата Х да спазва правилата на ООН, то е редно този някой да го иска и от държавата У. В противен случай си говорим за двойни стандарти, а има ли такива, значи имаме проблем и то идващ от най-развитата част на планетата.

154

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименЗащо едните да могат да получават оръжие от други държави а другите да не могат?Защото едните са агресори, атакували съседна страна, а другите се защитават на своя територия.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Ако нарушават санкциите, потапяйте ги тези кораби директно.

152

до 152

преди 3 месеца

Там е отишъл по желание.Каквото търсил/смърт/,това намерил/смърт/.Грам съжаление към наемници!Това не са войници,защитаващи каузата на родината,това са хора ,отишли там да убиват за ПАРИ.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Нямаме място в тази фалшива и лицемерна демокрация.

150

Анонимен

преди 3 месеца

Великобритания достави на Украйна снаряди със Обеднен Уран

149

Анонимен

преди 3 месеца

Защо едните да могат да получават оръжие от други държави а другите да не могат?

148

Лай кучка

преди 3 месеца

Абе Путине, абе *** мaйнa, защо подмени украинските братя с корейски братя!

147

Анонимен

преди 3 месеца

Странна "новина"!! Е,И?!От 3 години 52 държави тръбят,какви оръжия пращат на фашистките пплъхове,и то с гордост!Естественно е другата страна да намери съюзници и тя!!А "британското разузнаване"може да потъне скоро...заедно с ппроокажения си остров! :)

146

Анонимен

преди 3 месеца

"Тези отвратителни нападения срещу нашите офицери в Харков, бяха извършени ..." - Дойде известието, че един от загиналите на 16-ти януари в Харков френски наемници е синът на френския бригаден генерал Фредерик Дрион.

145

юрогАй

преди 3 месеца

И откъде ще преминат тези кораби?

144

Анонимен

преди 3 месеца

Пранай Вади, старши директор на Белия дом за контрол на въоръженията, заяви тази седмица, че военното сътрудничество между Русия и КНДР е "безпрецедентно" и предупреди, че военната помощ на РФ за Пхенян може да подкопае пиндостанските правила и изключителен хегемонизъм. Я гледай ти: не корейските снаряди, а военната помощ на Русия за КНДР носела смъртна опасност за Пиндостан.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Инфото ми прилича като това преди 20-на години за химическото оръжие в Ирак. Ние да си кажем, че сестрата работи на магистралата пък ти ходи доказвай, дали имаш сестра!

142

Анонимен

преди 3 месеца

В изявление, публикувано от осем членове на Съвета за сигурност, включително Обединеното кралство и САЩ, се посочва: "Тези отвратителни нападения срещу нашите офицери в Харков, бяха извършени отчасти с помощта на балистични ракети и пускови установки за балистични ракети, закупени от корейците.

141

Анонимен

преди 3 месеца

ми;зерн;ици оръжия нямат тръгнали да нападат!

140

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата седмица Президентът Путин изключително сърдечно прие външния министър на КНДР Чое Сон Хюи в Кремъл в рамките на нейното петдневно посещение в РФ. Руският лидер я прие в официалната си резиденция, което е много показателно. Малко на брой световни държавници могат да се похвалят, че са били удостоени с честта да бъдат приети в Кремъл.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Острова може с падне жертва преди украйна.

138

Юлиян до138

преди 3 месеца

2-ра част...и правителство извършен от бойците на "ислямски джихад" и грузинските щурмоваци.Дошлите на власт в Киев "неонацисти",които и досега управляват.И това ли е част от "международното право"..Да не говорим за химическото оръжие на Садам Хюсеин,което стана уж повод за нападение срещу Ирак и което още го търсят.Свикнали са англосаксонците да го четат това"международно право,както дяволът Евангелието.

137

ДО 136

преди 3 месеца

Когато Украйна нападне Русия , тогава !