9

Анонимен

преди 3 месеца

Странно е, че започвате от вас (автора),който приема за естествено да имате врагове. Започвате от това, че враждата е нещо естествено. Не мисля. Нееднаквостта е естествена, рзномислието, различният подход. Но да се стига до вражда, не е естествено, Да, в последните десетилвтия ни го налагат като модел, навсякъде ни обливат със злоба и агресия. Това е противоестествено. Агресия в природата има само в случай на глад, разгоненост и на самозащита. А това са кратки моменти. Иначе е признак на болест

8

Анонимен

преди 3 месеца

Като изключим овена, това са и най-най-злобните и най-надменните зодии. Проблемите с тях започват, когато ги хванеш в лъжи и измами, защото са решили, че всичко трябва да им се прощава.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 6зодия рак правят най-хубавото кисело зеле

6

Анонимен

преди 3 месеца

Искам хороскопи коя зодия прави най-хубаво кисело зеле!

5

хороскопопсихопат

преди 3 месеца

Детето е скорпион, ей сега само да се върне от училище и ще го изгоня от къщи!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Някакъв фетиш към зодията козирог ли имате? Дори и когато пишете гадни неща за другите пак не спирате да се мазните "козирозите не са лоши те просто искали нещата перфектно" Направо са самата перфектност.Като се почне от легендарната им щедрост желанието да не лъжат и понякога клептоманстват и да не бъдат дребнави и се свърши с винаги абсолютно реалната им преценка за собственото си "аз* може да се каже че са олицетворение на перфектният човек.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не вземете да направите една класация например коя зодия взима най-голяма пенсия на хората ще им бъди интересно.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Четири ама две :-)

1

Анонимен

преди 3 месеца

не сме зодии