Снимка: Istock

В общуването си с нови хора, без значение дали става въпрос за работа, хоби, любов, все по-често чуваме или задаваме въпроса „Ти коя зодия си?“. Имаме си любими зодиакални знаци и такива, към които не сме добре настроени. Въпреки че родените под определен зодиакален знак се различават като личности, все пак имат и някои общи черти, характерни за съответния знак. Все по-трудно изграждаме лоялни приятелства, докато винаги има някой, който не бихме искали да ни е враг.

Вижте 4 зодии, с които е добре да внимавате.

Овен

Овенът, дори към свои приятели може да покаже тъмната си страна, ако нещо го подразни в отношението им към него. Този зодиакален знак се управлява от Марс и „излъчва“ огнената енергия на своя планетарен управител. Родените под знака на зодията са решителни и страстни. Те силно вярват, че могат да победят дори най-силните противници. Въпреки това, тяхната увереност може да се превърне в арогантност и егоизъм.

Преговорите с тях могат да бъдат трудна битка, тъй като те отказват да отстъпят. Мислете за Овена, като за знак, който е устремен, своенравен и нежелаещ да позволи на никого да го командва, променя.

Скорпион

Скорпионът, друг знак от зодиака, който е под влиянието на Марс. Въпреки че може да изглежда спокоен и сдържан, той крие интензивни емоции в себе си. Когато провокирате представител на тази зодия, то той може да бъде безмилостен в стремежа си към отмъщение. Трудно допуска хора до себе си, трудно се доверява и създава приятелства.

Ако сметне, че вие сте му препятствие, то той ще намери начин да ви премахне от живота си. Скорпионите трудно прощават обида, особено в любовта. Склонни са и за най-малкото да ви отмъстят, ако сте ги накарали да се почувстват неприятно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase