203

Off

преди 3 месеца

Азиатщина. Ще освободи мястото за путин.

202

Анонимен

преди 3 месеца

Комунизмът е изключително добра заблуда- наративите са- ПРАВИМ ВСИЧКИ ЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕКА, КОМУНИЗМЪТ ЩЕ ПОСТРОИМ...НЕИЗВЕСТНО КОГА НО ВИЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ и още и още до като разбереш че са те превърнали в беден и тотално подчинен на ръба на оцеляване- пример- комунистически Китай- мощна икономика изградена от много бедни работници и обитатели- на три места преди КУБА на 79 място по индекс на човешко развитие, до скоро е нямало пенсионна система-първи се пенсионират ком деятелите и селскостоп- 3 д

201

Мумифициант

преди 3 месеца

Явно се подготвя циментовия креват за новата мумия - на чичко Путин. Ще ги сменим!

200

Рамзес II-ри

преди 3 месеца

Изкарайте плашилото извън мавзолея,напълнете го с пиратки и празнувайте rau Фокс.....

199

Анонимен

преди 3 месеца

Ленин - аристократ по произход и хаймана по призвание. Защитника на работниците, който никога през живота си не е работил във фабрика или на полето. Само е чел книжки и е уговарял атентати, а майка му и сестра му са му пращали пари от вдовишката пенсия от баща му и от прадажба на дворянските имоти.

198

хаха

преди 3 месеца

Ясно, на кремълското джудже му е замирисало на пръст и си е харесало мавзолея на сифилистика. Ако не е пукнало вече де и да въртят двойници на балъците.

197

Пред мавзолея на...

преди 3 месеца

...Ленин един пита охраната: Давам две каси водка за да не чакам на опашката. Часовоят отива да пита началника. След малко се връща и казва: Шефа пита ти ли ще влезеш или да ти го изнесем тука...

196

вгз

преди 3 месеца

Да го погребат така, че после да мога лесно да го изровят и пак да го върнат в музея, оп, мавзолея.

195

Кармен Златарева

преди 3 месеца

Намериха ли му парцелче в Газа?

194

Анонимен

преди 3 месеца

Ленин е истински руски предател. Но в Русия го тачат като месия.

193

немец

преди 3 месеца

Исторически факт от разсекретени през 2018 година документи. Ленин е получил 100,000 рейхсмарки, брониран влак с оръжие - за да дестабилизира руската империя. С която задача се е справил отлично. Гениален ход на немците да се отърват от източния фронт... Само дето не им е помогнало... А за другото... умрял е преди сто години и сам е казал че иска да бъде погребан... Да му изпълнят желанието!

192

Разходен материал

преди 3 месеца

До Анонимен И какво се получава като се смесят гени на калмик и мордовец от едната страна и немска еврейка от другата страна= Улянов Ленин. Нито грам славянска/руска кръв. Въобще не му е пукало за руснаците - били са му разходен материал за световната революция. По същия начин днес американците са разходен материал на глобалистите Швааб,Сорос,Ювал Харари...

191

Анонимен

преди 3 месеца

Дааа. Путин скоро юе легне там.

190

Грую

преди 3 месеца

Ще сменят три букви само на табелата "ЛЕН" с "***" :)

189

СМЕХ....

преди 3 месеца

Бавно но сигурно, руско-египетските соц-роби, почват да осъзнават реалността.....ХАХАХА

188

Анонимен

преди 3 месеца

Време е да се освободи място за Путин и Ким Чун

187

Така е ..

преди 3 месеца

И да погребат Ленин ,призрака му ще продължава да се разхожда из коридорите на Кремъл.Душата му не е получила вечен покой.

186

До Рамзес II-ри

преди 3 месеца

Tъ.па.ко, къде в биографията пише, че той е наследник на родители "чистачи"? ТЕЗИ ХОРА не са родителите и събратята и сестрите ти от "ЧИСТОТА"-ТА! Доколкото до Романови, нека те да му дадат прошка, ти просто си никой!

185

Рамзес II-ри

преди 3 месеца

ЕМи какъв да е? Чистач с дворянска титла? Глупости на търкалета.Закопа совдепа до нивото на медно каменната епоха.Толкова са назад тия,че половината Полша е била руска територия и след присъединяването на немската част се оказало в ,,руската,,част имало 100% имоти със външни тоалетни докато в немската част са със вътрешни тоалетни.И до днес се вижда нивото им на развитие ,прескочили са сапиенса,от люси направо на болшевици и резултата е видим.

184

Анонимен

преди 3 месеца

По майчина и бащина линия, Ленин има дворянска степен.