100

Анонимен

преди 3 месеца

Уморените коне знаете какво ги правят.

99

Анонимен

преди 3 месеца

ПЛЪХ !!!

98

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.

97

ПроСоТо

преди 3 месеца

нема ли най-после некой да бие адин шамар на това съществително и да го прати да плете терлици със жена си ?...За какъв го гласат след като Гаргамел яхне държавната метла?..Некой има ли идея ?...Може би евродепутатин ?

96

Аха !

преди 3 месеца

Хе,хе ! Френски наемници отишли " на война" в Украйна! Тия жабари са мислели , че итиват на бой с петли. Ало.Ало! - хубав филм за Съпротивата на Франция !

95

Гражданин

преди 3 месеца

Да кажеш на някой , че е некадърник , не е нападка , а оценка , товарищ Денкоглу! Бегай да питаш дебелосереца Пеевски !

94

Анонимен

преди 3 месеца

Луганско направление: настъплението на 1-ва ТА продължава. Руските подразделения на 1-ва ТА в Луганско направление днес продължиха настъплението си в района на населеното място. Тобаевка, Крохмальное и Берестовое. Северно от точката на пробива те успяха да овладеят друг хълм и стигнаха до селото. Котляревка. Боевете продължават и югоизточно от Берестовое, където зомбираната по натовски стандарт биомаса е изтеглила резерви. Тук се водят насрещни боеве.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна предяви претенции към част от руска територия (указ на Зеленски). "Указът" на Зеленски за анексирането на част от руските територии към Украйна може да се възприема по различни начини. Можете да го направите с хумор или можете да го направите с чувство на облекчение. Точно сега, когато скоро ще се реши съдбата на териториите, на които до 2014 г. е съществувала държавата Украйна, руското политическо ръководство ще си развърже ръцете. И този въпрос ще бъде приключен веднъж завинаги.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Клане в Лиман: Фашизоид от Нацгвардията на киевската хунта уби две жени и двама полицаи, пристигнали на повикване. Държавното бюро за разследване на Украйна съобщи, че сутринта на 21.01 в Лиман(град в ДНР окупиран от ВСУ)местен жител се е обадил в полицията заради конфликт с военен. След известно време връзката с изпратените полицаи била изгубена, така че друга група е отишла на мястото. Там открили труповете на двама техни колеги с огнестрелни рани и телата на две цивилни жени - пенсионерка и нейната дъщеря. По горещи следи е задържан военнослужещ от Нацгвардията.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Появи се списък с френски наемници, които са получили билет за ада в хотел в Харков (Украйна), след като там е "избухнал климатик". Списъкът е с тридесет имена, като най-възрастният е роден през 1968г., а най-младият през 2001г. И това оказва се е само част, има и втора част. Както казват местните аборигени, ако играете глупави игри, получавате глупави награди. Е, получиха...

90

Това е лесно!

преди 3 месеца

Всичко, което трябва да направят е да не дават поводи за нападки. Да си вършат работата, за която са там, да защитават интереса на Българите и България и съм убеден, че няма да има нито 1 нападка. С реване - няма да стане, да се махат и да идва някой, който ще работи за народа!

89

2

преди 3 месеца

Така Вашингтон издига украинския посланик в САЩ Оксана Маркарова на поста министър-председател, Александър Кава - на поста министър на финансите, а Тарас Качка - на поста министър на икономиката. Освен това американците настояват за отстраняването от държавни постове на редица хора, загубили доверието на Белия дом (имена не се споменават). В противен случай Щатите заплашват да направят публично достояние досие за корупция на цялото обкръжение на Зеленски.

88

1

преди 3 месеца

САЩ започнаха да формират колониална администрация в Украйна - СВР. Колониалната администрация ще се състои от украинци, обучени на Запад, каза шефът на руското външно разузнаване Сергей Наришкин. Нека отбележим, че САЩ първоначално създадоха ръководство в Украйна, зависимо от Вашингтон, но сега те изискват определени промени(и те вече се случиха, например със смяната на министъра на отбраната). Според Наришкин по време на посещението на Зеленски в САЩ през декември американците са му дали спешни препоръки за промени в украинското правителство.

87

2

преди 3 месеца

Брайза не обясни кои страни от блока ще изпратят свои войски "инкогнито". Можем да говорим например за Полша, която планира да изпрати войски в Украйна, но не за защита, а за да вземе западната й част за себе си.

86

1

преди 3 месеца

Някои страни от НАТО може да изпратят войски в Украйна. Това заяви пенсионираният американски дипломат Матю Брайза. "Персоналът на НАТО пряко управлява системи за ПВО, тактически балистични ракети и ракетни системи за залпов огън" в Украйна. Западните военни използват определени оръжейни системи, а стотици сателити, принадлежащи на водения от САЩ военен блок, осигуряват наблюдение на руските войски", каза той. Изпращането на военни контингенти от страните от алианса в Украйна в момента не се разглежда, тоест не става дума за член 5 от устава на НАТО за колективна отбрана.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Боевете за Авдиевка: ВС на РФ отблъснаха контраатаки на зомбитата на киевският наркокартел в югоизточната част на града. ВС на РФ продължават да настъпват в югоизточната част на Авдеевка. След като установиха контрол над "Царская охота", щурмовите части на РФ успяха да достигнат улица "Саборна". На 21.01 зомбита на киевската хунта, в опит да си възвърнат изгубените рубежи, предприеха контраатака. След като се удавиха в кръвта си се върнаха обратно в силно намален състав. Очевидно командването на ВС на РФ планира да достигне микрорайон Химик от югоизточната част на града, за да отреже значителе

84

Анонимен

преди 3 месеца

Още един млад американски морски пехотинец намери гроба си в Украйна. Съдейки по снимки, млякото на устните му още не е изсъхнало.

83

Анонимен

преди 3 месеца

288 000 000 000 долара - това е сумата, която Западът може да загуби, ако авоарите на Русия в чужбина бъдат конфискувани. Обемът на преките инвестиции на ЕС, страните от Г-7, Швейцария и Австралия в руската икономика към края на 2022 г. възлизат на 288 млрд.дол.. Всички тези средства може да бъдат блокирани заради огледален отговор от РФ. Сумата може да бъде по-висока поради прехвърляне на пари към сметки тип "C". От страните от Г-7 Великобритания беше най-големият инвеститор в руската икономика. Много са инвестирали в РФ още Кипър (98,3 млрд. долара) и Холандия (50,1 млрд. долара).

82

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Някои са се уморили а другите като в поговорката " луд умора нема ".

81

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Точно той вдигна цените за кутийките в Била и Кауфланд. Как да не е свършил нищо? Повиши цените за българите. Малка пакост ли е според тебе?