63

Анонимен

преди 3 месеца

Защо се чака да се разболят по-голям брой деца, а не се действа превантивно и да се обяви грипна ваканция в София. Грип А се кара много тежко и може да се стигне и до Инфекциозна Болница в София. Говоря от опит. Има деца при, които се развива за часове и ескалира с усложнения.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Този който е изготвил графиката явно е неграмотен Брокер на имоти или мускетар :)

61

До 60

преди 3 месеца

Карах много тежък грип когато бях студент, сигурно преди близо 18 години. Силна слабост, температура, едва ставах от леглото. Но тогава не се говореше за Ковид и не се плашеха хората всеки ден, че едва ли не може да умрат ако вдигнат температура.

60

до 58

преди 3 месеца

Тази година грипът е отвратителен, особено за малките деца! Не го пожелавам на никого. Температурата не спада с дни. 40 градуса.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Как е, бачкери? Избихте ли злобата, породена от ниските ви заплати към мислещите хора, които се пазим и пазим другите, носейки маски и имащи социална отговорност? Избивайте, няма лошо. Докато избивате, ние си гледаме живота из луксозните вили в Алпите и си караме новите коли. А вие бачкате ли бачкате :) Ама то е така русофил = патрЕот = антиваксър = антимаска = не бил овца = ТОТАЛЕН БЕДЕН СНИШЕН РОБ.

58

Смях

преди 3 месеца

Никога не сме виждали грип, но дайте тука да стресираме лабилното население , да може да напълни гащите в студените дни !!!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Не се тествали хората.. АМА НЯМА ДА СЕ ТЕСТВАТ!

56

Valio

преди 3 месеца

Кунчев *** и се хвърли от някое високо място с главата надолу..........на такъв *** като тебе не трябва да му се дава думата.Може да плашиш гаргите само.

55

Беновска пипа

преди 3 месеца

Човекът си фантазира и приказва каквото му дойде на ум. Като има журналисти, на които им се слушат празни приказки, така ще е ...

54

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време беше да се произнесе и математикът от БАН. Тези хорица от трапезата на БАН хабер си нямат от болни и болници, но само на тях се дава форум; Откъде това самочувствие и познания???

53

вай, вай, ваййййй...

преди 3 месеца

Ама тук са се събрали мноооого откачени ваксърчета!Или е само един, но с раздвоена личност?!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Колеги, вие от както се ваксинирахте да пазите бабите и дядовците си, ходите ли поне да ги видите веднъж в месеца, да им подхвърлите ей така 5-6 кисели млека, поне от куртоазия, за дето са ви отгледали и хранили?

51

Ваксина с мисъл

преди 3 месеца

Ваксинирайте се заради бабите и дядовците си, които са на смъртно легло, заради вашата безотговорност. Как може да си убивате роднините?

50

Kovid 2029-та

преди 3 месеца

Господине, отвoретe си AHAЛНАТА ХАЛКА, трябва да ви взема дълбока ректaлна проба с голямата сонда за ковид. Само така можем да хванем тази модификация.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Ковид зомбитата нещо са нервни..... хи хи хи.....Що така, нали сте надупчени и предпазени бе, овце?

48

ВЪРНЕТЕ МАСКИТЕ!

преди 3 месеца

Върнете незабавно маските на открито и закрито! Зеленият сертификат се доказа като работещ и ограничи заразата! как може да знаете какво идва и да не правите нищо! Маските зимата трябва да са задължителни както зимните гуми! Вземете ваксините, които Румъния отказва! Погрижете се адекватно за хората, те не осъзнават какво ги грози! Осъзнайте се, управляващи!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Колко много ***...Но ако са с малко дете, което, не дай боже, го тръшне утре грип и 5 дни се чудят как да свалят 40 градуса температура, която с нищо не спада, друга песен ще запеят!

46

ПроздСтак от СФ

преди 3 месеца

До Анонимен 45 Да, Бог ще ни поеме, но кой бог поема антиваксърите. Май оня с рогцата, който ги е натворил и навъдил земята с тях. Даже им е дал и форумите, за да демонстрират висшите си познания, знания и логика.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Надупчените овце са добре. Нищо им няма докато ги тресне я инсулт, я инфаркт. След това нямат грижи, Бог ги поема.

44

Дед Мароз 24

преди 3 месеца

До 42 - Много ясно и лаконично, но надали ще ви разберат ?