191

Да не сте...

преди 3 месеца

...разтуряли Варшавският договор! Сега що ревете кат....!

190

Бай-Бай-Байдън

преди 3 месеца

Аман от болни мозъци...ако Русия е искала война с НАТО да го е направила отдавна.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Както са казали мъдреците "Бог е на небето , Русия е на земята"

188

Анонимен

преди 3 месеца

Айде бе русофобе, обади се бе! Срам те е да си признаеш, че си с лява резба ли?

187

РУСОФОБА

преди 3 месеца

слава украини

186

G.I. Joe

преди 3 месеца

Руската пета колона ще си изпати...

185

Диктатура УбиваРусия

преди 3 месеца

ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !

184

Анонимен

преди 3 месеца

Специалната операция регулира демографията на Русия. Руски военен кораб тарантул бе пратен от украински морски дронове при Москва. Украинците обезвредиха 2 от 9те руски шпионски самолета. Украински дронове изгориха 2 руски нефтобази край Петербург и Ростов. Изгоря руски завод за барут. Руски работници подпалиха 50 декара складове на петербургската Wildberries търговия по интернет, насилват ги да воюват в Украйна. Майки и съпруги на руски войници излязоха на улиците да изискват завръщането им.

183

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Туй е само специална тренировъчна операция, червените близачи да не се потят.

182

А Израел какво?

преди 3 месеца

До 185. NEW рашизъм. Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист.... какво ще напишеш за Нетаняху? България се гласи вече за достоен заместник на палестинската кауза, защото меките китки в от България няма да воюват

181

Четете договора

преди 3 месеца

между Великобритания и Франция за артилерията по отношение Украйна и решавайте за кого гласувате?

180

Анонимен

преди 3 месеца

шизофренията в русия не спира. те водят война срещу Европа но говорят за студена на война. кремъл нещо се е объркал

179

Без паника, моля !

преди 3 месеца

Навсякъде парламентите са нацвъкали повече закончета и правилца от звездите в небесата. Бюрократите са се размножили като скакалци и изяждат фондовете. ДАНЪЦИТЕ ЗА ФИРМИ И НАСЕЛЕНИЕ СА НАРАСТНАЛИ. Това поражда фалити и мизерия, стрес и недоволство в цял свят. Единственият начин за отвличане на вниманието на населението за който се сещат политиците без въображение Е ДА НАЛИВАТ ПАРИ ВЪВ ВОЙНАТА.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Близ крик! за 3 дни Москва ще падне!

177

Тон

преди 3 месеца

Неолибералите са новата кафява чума ,делата им са такива, не търпят всеки един който има друго мнение и истински ценности!

176

Анонимен

преди 3 месеца

На Запад се страхуват, че ВС на РФ ще превземат Одеса. Според Sky News Русия през 2024 г. може да премине в настъпление по цялото черноморско крайбрежие на Украйна и да превземе Одеса с щурм. Журналистите прогнозират, че Владимир Путин може да даде такава заповед на фона на "умората на западните страни от конфликта в Украйна". "Наскоро той нарече Одеса руски град, което може да сигнализира за дългосрочни планове за контрол на цялото черноморско крайбрежие, които в момента са изключително амбициозни, но тук времето изглежда е на страната на Путин", отбелязват журналистите.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Губернаторът на Флорида каза, че американците не разбират смисъла от подкрепата на Киев. "Мисля, че капанът на външната политика на САЩ през последните 25 години след края на Студената война е въвличането в конфликти, в които нямаме ясно разбиране какво се опитваме да постигнем. Как всичко това помага на американския народ?", добави ДеСантис.

174

Анонимен

преди 3 месеца

като лост в рамките на международна икономическа война. Основният противник на САЩ е Китай, откъдето систематично се теглят пари. Като разпродават националния си дълг наляво и надясно (като същевременно го увеличават), Щатите рискуват да поставят всички свои социални сфери на ръба на колапс, ако "големите играчи" искат да окажат натиск върху Вашингтон, без да вземат предвид материалната страна на въпроса ( или например в случай на конфронтация за Тайван).

173

Анонимен

преди 3 месеца

Държавният дълг на САЩ премина границата от 34 трилиона долара - The Washington Post. Основните купувачи на американския държавен дълг са азиатските страни (Южна Корея, Япония и Китай), които, ако дяловете им бъдат намалени в бъдеще, могат да засегнат националната сигурност и много социални сфери на САЩ. "Вашингтон харчеше пари, сякаш имаше безкрайни ресурси. Но вече няма да има безплатен обяд и перспективите са доста мрачни", коментира ситуацията икономистът Сон Уон Сонг. За общо разбиране, Западът използва парите (или по-скоро изтеглянето им от икономиките на други страни) като лост в рамкит

172

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 175....и ти имаш проблем.. България влезна в Шенген и еврозоната... Честита баня,блатняк, не се грижи за Украйна