35

ООН са про-терористи

преди 3 месеца

Палестински народ, език, земя, държава няма, а само ислямски араби нелегални окупатори, нагли лъжци, ненаситни крадци, корумпирани от ООН наемни масови убийци, похитители, изнасилвачи педофили, хомосексуалисти, изкормвачи, садистични неонацистки, военно престъпници , членове на терористични групи обединени в Палестинска автономия което прави всичко про-палестинци про-терористи и същи престъпници срещу човечеството правосъдието и мира какъвто е и Гутиерес и ООН, Иран, Турция, Йемен, Ливан, Катар

34

Палестинци=Терористи

преди 3 месеца

ООН незаконно "узакониха" през 2005:престъпната терорист. групировка Палестинска автономия-съюз на Хамас ООП Джихад и др. които анексираха незаконно части от еврейска земя като Газа Западен бряг Витлеем и др за лъжливите обещания на палестинците за мир, които те никога не спазват, а нарушиха и още погазват с хиляди ракети, ежедневни терорист.атаки, за които вместо съд, санкции, експулсиране ООН не спряха да подкупват Палестинци с милиони подкупи и обвиняват лъжливо Израел за ислямските зверства

33

Хитър

преди 3 месеца

До АнонименЕвреите и краварите им се вижда края.

32

Българин

преди 3 месеца

Туй го опитахме. 30 годишно израелско кандърдисване и отдаване на териртории, завърши с палестински нож в гърба. Сега ги чака десетилетие на бой и насилствено разоръжаване, на палаткови начала. Лъжите, повтаряни от 2005 насам, за израелски окупация и присъствие в Газа, ще се превърнат в реалност. Заслужено.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е възможно Палестинците да изградят държава в Германия ли? Да не се затваря очите в ООН, седемдесет години зверства и убийства .Някой осъден

30

VladTepes

преди 3 месеца

Трябва да има палестинска държава с некапиталистически път на развитие по заветите на Арафат.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Явно са съвсем способни да имат собствена държава палестинците - имат си лекари, юристи , политици, писатели, художници и всякакви - дайте на ромите да си направят държава , ще измират като кучета , и ще се колят едни други до самоунищожение...

28

Bъnpocчe

преди 3 месеца

Cмятaтe ли и ako ga, нa kakвo ocнoвaниe, чe cлeg kaтo ce cъзgage naлecтинcka gъpжaвa щe имa миp?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Целия свят гледа и вижда какво се случва там! В Англия, Испания , Италия , Франция хиляди протестират, въпреки че е забранено , а по мюсюлманските страни където са позволени протестите са направо милиони!!! Само в БГ нищо не знаем ,защото пропагандата против Русия ни е по- важна - всяка втора статия против Русия .. и изведнъж войната ще дойде от близкия изток " неочаквано"

26

Отказът от циганска

преди 3 месеца

И палестинска държавност е факт! Нали дадоха на турците държава и какво? Продължават да се избиват едни-други както преди хиляда години! Има животни които без бой не могат да живеят!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ще пазят и ще балансират евреите като те изравниха с булдозери цялата древногръцка и древноримска история. И едно българско гробище, междудругото...

24

Анонимен

преди 3 месеца

Палестинска държава е задължително да има! Ако евреите продължават да упорстват, скоро ще стане голяма лудница! И даже Америка им го казва на чиф...утите , ама те както винаги мислят ,че са богоизбрани и са повече от другите хора!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво е наистина да им направят държава на палестинските араби,ама кой ще сложат да я управлява? След 20 години управление на ислямисти, на цяло поколение са им изпрали мозъците. Как да очакваш от такива, дето само се дупят и сънуват джихад, да създадат светска държава, да заживеят нормално и да се разбират със съседите? Не е само Израел, Египет и Йордания си запечатаха границите с Палестина заради тия джихадисти. Трябва да се смени цяло едно поколение, трудна работа.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Комуниста Гувнериш, който нарича джихадистите от Хамас политическа партия. Само той и Ерджолан. Даже и в Саудитска Арабия, Хамас са признати за терористи.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Британците обещават през 1917 цялата Палестина на евреите, а цялата държава Йордания за палестинските араби (тогава са били просто араби). Заради вътрешно племенни борби обаче, династията Сауд изгонва законния крал от династията Хашемити и британците дават цялата Йордания на крал Хюсеин от Хашемитите. Съответно, Палестина почва да се дели и остава само половината за евреите, другото за арабите. Затова през 47, ООН гласува 2 държави, но Египет и Йордания анексират половината на другия ден.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкаджиите и палестинските терористи имат общ московски господар.

19

Анонимен

преди 3 месеца

След като в Израел живеят 2 млн палестинци, с паспорти, партия в парламента и върховни съдии, и в бъдещата Палестина трябва да е същото. Да има 2 млн. евреи и поне 1 млн християни с пълни права. Тогава може да се научат да живеят добросъседски и да спрат да се колят. Ама как, като на Хамас непромененият от 70те устав все още говори за халифат и че цялата територия е само за мюсюлмани?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Къде ги видяхте тия 'невинни палестинци', в приказката за червената шапчица ли? За три месеца и половина как тогава един от тях не излезе да протестира срещу Хамас? Един единствен не каза, че тероризмът, убийството на бебета и груповите изнасилвания не са хубави нещо? Само знаят да искат от ООН и да се оплакват. Цялото им племе хвърляше гьобеци върху трупа на немското момиче. Оня дядо пък дето отряза главата на детенцето с лопата на площада невинен ли е и той?

17

Анонимен

преди 3 месеца

То и палестински народ никога не е имало. Нито саудитски, йордански, иракски, Кувейтски и т.н. Че дори и пакистански. Всички тия държави ги създават след ВСВ по името на някой шейх - фамилия сауд, фамилия хашемит-джордан. арабски заселници на християнските земи на бивша Византия. И държава Израел е имало доста по-дълго, отколкото е имало халифат там. Както и християнски империи. Защо само за арабите да може?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Естествено, че Палестина трябва да има държава. Но това означава точно определени граници и Израел няма да може да прави заселнически селища, с които да превзема все нови и нови територии от палестинците, каквато политика водеше от години. Освен това да имаш държава означава да имаш и редовна армия със съответното въоръжение - танкове, самолети и т.н., каквито палестините нямат в момента. Затова Израел не иска.