18

Ангелина

преди 3 месеца

Кирил Добрев ти си най- големият "батак" и без това си свързан икономически с ГЕРБ/ДПС ,направо се присъедини към тях....и си също толкова безскрупулно - брутален.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Истина е, че Нинова системно унищожава БСП. Даже допусна хора без ценз, визия и качества да оглавяват местните структури на БСП и да ги превърнат в семейни комуни.

16

Някой

преди 3 месеца

Винаги съм се чудил защо в тази мошеническа партия всички са с такива про,ти,вни физиономии !!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Вируската инфекция Възграждане ви обнули и като няма да има с какво да се храни и тя ще отпадне като БАтака на Болен.

14

0.5 мил.$ ,откъде?

преди 3 месеца

Големият проблем на БСП са ЕГНтата,особено сега, след Ковида, когато средната продължителност на живота падна с 4 години.Никога не бих гласувал за Киртаците, капачките, предателите на лявата идея. Някакви случайни и, заради които хората се отвратиха от БСП, бяха изритани от Партията.Не е работа на БелоЗелковци да определят, кой да ръководи БСП, но го правят Кирчо да не плаче, нали Костов го хвана с половин милион на сръбската граница.Не е дал обяснение, как ги спечели, а работа не е хващал.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Партията запада, но Нинова ще хване хубава пенсия, нали това е важното. Днес по телевизията, утре по телевизията, може някой ден пак да докопа министерския кабинет, не се знае

12

Гошо

преди 3 месеца

Добрев, коя е Нинова, от къде е тръгнала и не е ли цел унищожаването на БСП и всички леви партии. Крайно време е за обединение иначе просто без БСП.

11

Полицията

преди 3 месеца

Задържала контрабанда в големи размери в складове които Ке оказали собственост на депутат от БСП който се отървава оправдавайки се че ги бил дал под наем.

10

Иван

преди 3 месеца

Кирчо,отиди се скрий някъде и не ни занимавай с неприятната си физиономия и нескончаеми бръщолевения.Аман от шуробаджанашките ви организации и наследствени постове в престъпната ви партия.Вижда се,ефекта от това е КРЪГЛА НУЛА.С всеки изминал ден доказвате,че за нищо не ставате,освен за кражби,с които се занимавате цял живот.Аре у лево!

9

Добре ви води

преди 3 месеца

Червените суругат де ге не ра ти милионери на гърба на народа

8

ХАХАХАХАХАХА

преди 3 месеца

Митрофанова какво мисли?

7

Ivan

преди 3 месеца

Тоя пък кой беше,че и акъл дава?!Напълно неуспял "политик", като Сергейчо.Само че тати вече го няма да ви бута напред.Нямате спечелени избори,няма и да имате!Закрийте си безумната партия,от която никой нищо хубаво не е видял,няма и да види!Некад.ърни смешн.ици.!

6

баба мара

преди 3 месеца

всичко дружно съсипахте смешната си партия сега търсите президента да ви вдигареитинга ама не сте познали щом избрахте нинова която изникна от нищотовие не ставате управляваите си бизнесите и не се занимаваите повече с политика

5

Георги Русев

преди 3 месеца

Аз например, може да не съм прав, ама психиката на Гришо, не я удобрявам!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Баща му свестен човек. Но не трябваше да връща мандата! Трябваше да си държат на идеите, да вържат лева за пшеницата и да арестуват Костов. Днес нямаше да има дрънкане на манерки каски.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Червената Кирца, ама поне може да чете и пише!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Таман го бехме забравили тоя продажник, сигурно пак се нада да бутне каката.

1

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ГЕРБ?