35

Дон Педро

преди 4 месеца

Да ти е.. съда

34

М'глата

преди 4 месеца

Ама това сериозно ли???8 години за кокошкарска история!Че на Тиквата...резаният хидроинжЕнер и сие,трябва и пра-пра-пра унуците да лежат!

33

Алито от София

преди 4 месеца

Това е престъпление от страна на прокуратурата, да го оправдае след близо 17 години, това не е истина, а по лошото е че парите които ще получи този,, оправдания ", са народни пари, от нас ще ги вземе прокуратурата и ще си плати, а бюджета на прокуратурата няма да го барнат с пръст, 17 години разследване за салам, това е смешно и несериозно

32

Анонимен

преди 4 месеца

Некадърна прокуратура

31

Някой

преди 4 месеца

Малко са тези 15 000 лева. Подигравка.

30

Радослав

преди 4 месеца

Само сметнете колко много прокурори, дознатели, съдии и цяла орда държавни нищоправци са преполовили трудовият си стаж до пенсия с това ултра сложно и заплетено дело което е нанесло щети за милиарди.

29

Пропов

преди 4 месеца

И после полицията ни е виновна?! Че поступвала по наглите бандити, пардон - Обвиняемите. Ами да ги бъхтат колкото могат, щото после съдът ще ги пусне, че и джобни ще им даде. За мен казуса е очевидно ясен. Тоя тарикат краде и с *** си, и докато спи. Защо съдът вижда очевидните неща по друг начин, не знам. И да не излизат с клишето Липса на доказателства - живеем в 21ви век, всичко се знае, камери има навсякъде, свидетели също. Дет се вика "който търси - намира"

28

Леле,смях

преди 4 месеца

Помня ,че преди години имаше дело за един камион пълен със суджуци,луканки и филе"Елена",които е трябвало да заситят глада на Асфалт паша. Лично Цацата авторитетно и умно огласи, че суджуците не са стигнали да Банкя, защото Асфалт паша имал кръвно и за това не ял суджуци,луканки и филета .

27

Ти да видиш..

преди 4 месеца

А е можело да мине само с един хубав бой в полицията и да върне парите.

26

Теди

преди 4 месеца

КРАЖБАТА НАВСЯКЪДЕ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

25

Теди

преди 4 месеца

НА ЖАН ВАЛЖАН ЗА КРАЖБАТА НА ЕДИН ХЛЯБ СА МУ ДАЛИ 5 ГОДИНИ КАТОРГА И Е СЧУПИЛ СТЪКЛОТО НА ПЕКАРНАТА

24

Анонимен

преди 4 месеца

За 90 лв. затвор до 8 год.?! Че за убийство на пътя дават 2-3 год. Това са 45 евро и в никоя страна от ЕС няма да се занимават с такова ко ко ш карство. Бил съден и още? За какви суми- за 25 евро или за 40 евро?! Вие сериозно ли? Затова Л. Кьовеши никога няма да намери истински прокурори или съдии в Бг. Те никога не са съдили истински хора за милиони/милиарди. Само ко ко ш карство.

23

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

От статията става ясно че обвинения е със сини венци.

22

ALO ALO

преди 4 месеца

Този явно е фен на сериала АЛО АЛО

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Има хора които не спазват законите в сивата икономика са и стават все по богати но никой не ги съди

20

Фитьо

преди 4 месеца

Няма объркано в информацията "САШО".Ако бе примерно във Франция е така - разноските за дело са неоправдани.То и у нас е така,когато е за първи път и стойността е под две минимални,ако няма взлом или техническо средство си е глоба,но с оглед лошите му характеристични данни не е маловажен случай,който също се замества от глоба,но от съда.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Прокуратурата е излишна скъпоструваща на бедния български народ институция. Нищо не вървиш, използва се само за бухалка на властта.

18

Сашо

преди 4 месеца

Глупости, за 90 лв. никой няма да тръгне да те съди.Има нещо сбъркано в информацията

17

Фитьо

преди 4 месеца

В Стара европейска страна щеше да е стотици хиляди,а в САЩ милиони.Дори и съдът в Страсбург оценява ден незаконен арест за ирландец 33 пъти повече отколкото на б.улгарин

16

ХАХАХАХАХАХА

преди 4 месеца

Осъждан за 8 престъпления и има 11 досъдебни,и този индивид си разиграва коня +15к да си харчи....страната на неограничените възможности!