10

мак

преди 8 месеца

Какво може да прави някой дошъл едва ли не от пустиня, как ще се впише у Франция да речем? Данданията за правата на мигранти само ги поощрява да идват. Освен това - какви права има Пиер, ако няма документи за самоличност?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Е защо ще протестират като са постигнали Европейската мечта - мултикултурен модел и ги управляват педдерасси

8

Анонимен

преди 8 месеца

сичко у франс е лгбт ,леви и бодри

7

Анонимен

преди 8 месеца

Идват тежки временна за Европа, но хубавото е че българите сме жилави. Да ми мислят франсетата с тия мароканци и араби. Ще ядът на черните дървото

6

A

преди 8 месеца

Левите у лево!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Работил съм с много Френски фирми, в които специалисти са били наследници на мигранти. След войната, са идвали от не-индестриализирани области на Италия и Испания. Разселвали са се по спирки по пътя на влака. После от Северна Африка.

4

Анонимен

преди 8 месеца

от 4 Извинявам се.."Съдилището" е филма.

3

Анонимен

преди 8 месеца

"Отбелязва се, че те допринасят за икономическото благо на страната, като съставляват значителен процент от работната сила" Така ще ви обработят тия скакалци от изтока до 10 години че бедна ви е фантазията, франсета! " Сещам се за нашия филм "Чистилището" където един бивш полковник си докарваше пари от каналджийство и една вечер на маса каза в компания докато едно момче му каза че ще емигрира: Емигрирайте бе, вървете всички на маааайната си бе! А аз ще продължвам да вкарва всякакви отрееепки.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Отношението към мигрантите всъщност предопределя отношението на държавата, от която пристигат към държавата - приемник. Когато имаш имперски претенции, трябва да настанаваш и уреждащ мигранти от периферията.

1

Гошо

преди 8 месеца

На стари ноти свирят тия "леви" Никой няма да трогнат