54

Светлия пример

преди 3 месеца

САЩ следват светлия пример на СССР - напълниха си управлението с дебилни старци и бабички.

53

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен. Управляващите от Джо Байдън ли взеха пример, та се готвят да изберат за шеф на НС ген.Атанасов.Този младеж с военна униформа ли ще води заседанията или Делян Пеевски ще го замества. Г-н Ерол Мюмюн вече обяви А.Доган за най-важната личност на демократична България. Пропуснал е да каже, че Д.Пеевски е неговия апостол. Затова ли Д.П. тича като бесен в залата на НС и се държи като следващия президент на РБ? Г-н Ердоган знае ли, че Българин е пълномощник на Доган в НС?

52

Анонимен

преди 3 месеца

АхаахахаааThe_D0nald ги съсипва просто!!!! Мастер *** ! Няма такъв случай

51

Анонимен

преди 3 месеца

Е, Тръмп за сметка на това никога не му личи дали има дименция или е неадекватен - природно му се получава

50

Диктатура УбиваРусия

преди 3 месеца

ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !

49

не може да бъде!

преди 3 месеца

Възрастта няма да пощади и Тръмп,но е парадоксално как се принизяват и крият щетите,които остаряването е нанесло на Байдън.Трябва човек да е съвсем сляп и зомбиран за да не вижда!Стресът и напрежението в работатат като президент на САЩ,големите натоварвания също усложняват положението!Според мен менталното и физическо здраве на Байдън се оказаха много слаби за работатат която е трябвало да свърши и като резултат-провал след провал!За мен Байдън е главният виновник за предстоящата катастрофа!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Според русофилете ТръмБ бил голямата работа, щото щял да позволи на една фашистка крепостна държава да завладее една свободна демокрация, а после и Балканите, Полша и т.н.

47

Анонимен

преди 3 месеца

А па Тръмп е идеалното лице за реклама на Психиатрията! Американците ако имат акъл да ги изхвърлят и двамата на Б...ка

46

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп, за разлика от нассрранния памперс е с всичкия си! Също, за разлика от нассранннния памперс си обича държавата, милее за нея и го е доказал, държи на свободата на хората, тяхната финансова независимост, моралните устои на обществото и правото на родителите да НЕ закрепостяват децата си в сатанистката лгбткю деггенеррастия. Тръмп е единствения шанс на света, да спре дяволския WEF и Гейтс, да спре урупсиятафондерлайняната и психясалите евроггеиййски "лидери" да до-корумпират и съсипят света.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Тъпо.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Хотел Танатос!

43

Чичо Дончо

преди 4 месеца

Спящият Джо отдавна е изплискал легена!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Е затова не трябва нито единият да бъде президент - не само да се осмиват един друг ами и целият свят да им се смее също че Белият Дом изглежда да бъде старчески дом за поне още 5 години.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Как е тоя младеж Тръмп - на 77 г. Иначе осмива Байдън. И двамата са старци

40

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

До Анонимен37 татарче, преведи тия сквернословия от кабардино-уйгурски на български език, да можем да те разберем. кво е крешчение, кво е проруб, кой е прораб, тракторист пачиму арал на поле? направа падладявам

39

хаха

преди 4 месеца

присмял се хърбел на щърбел, трън освен че е стар е и луд байдън поне не е побъркан

38

IQ 3.14

преди 4 месеца

тръмп не изопачава истината, все пак са почти набори.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Айде Брандъъън!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Да му направят папомобил.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха