75

Рокендрол

преди 3 месеца

СОС са толкова некадърни, че на вързано куче хляб не могат да дадат!

74

ххх

преди 3 месеца

Бх за софия... ако падне една бомба там и българияе се оправи

73

Шоп

преди 3 месеца

Няма и няма да има по-кухо същество от Шопа, халал да ви е хубавата небинарна кметица , тя ще ви оправи

72

Нико

преди 4 месеца

Паредният мало-умник като всички останали от ППДБ

71

Анонимен

преди 4 месеца

Някой има ли идея специално за София.Колко са кметовете,заместниците ,замесниците на замесниците като бройка?Уж със бюрокрацията щяха едни да се борят ама тя май побеждава по всички държавни институции!

70

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Оставка и нови избори за съветници и за кмет Докога тези ще разиграват столицата на България

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Мадяр джага-джага Ти сигурно вече ги изпи и си спокоен, спокоен, спокоен, не естествено спокоен.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Ама защо не работят сега?За какво се правят избори,ако няма да работят?!

67

Анонимен

преди 4 месеца

До В - викаш, най-тАпите, ама с най-висок стандарт на живот в България. И всички драпат към София. Що така...а, да - всички са глупави, само ти - умен, нали?! Хахах

66

В

преди 4 месеца

София са най-тъпите гласоподаватели и винаги са били така. На тях им е достатъчно, някой да им каже, че бил антикомунист, макар всички да са комунистически наследници и от тук натам, няма никакво значение какво ще прави. Абе....смешки и палячавци подкрепящи ги.

65

Бай Ставри

преди 4 месеца

Нещо завода за *** започна много да мирише.Стачкu,протести,протакане трябва.Трябва да се смени кмета иначе...

64

2

преди 4 месеца

Що се отнася до новозеландеца Стануей, той беше част от така наречената компания на "избраните" (състоеше се предимно от хора от САЩ, Великобритания и Австралия) и беше "безчовечно кръвожаден". Велкро говори за ужасните мъчения на пленени войници, извършвани от наемници. И така, един ден те, заедно с грузински наемници, прерязаха ахилесовото сухожилие на един от пленниците и го принудиха да преплува до другата страна на река Северски Донец. В същото време наемниците не съжаляват за това, което правят. Те не се интересуват от политика и украински чиновници, те искат "да стрелят и да заработват

63

1

преди 4 месеца

Чужди наемници в киевският наркокартел извършват репресии срещу пленници. Това съобщава порталът Foreign Combatants, който събира данни за участието на наемници в зоната на СВО. Порталът публикува историята на американеца Бенджамин Велкро, наемник, който беше нападнат с нож от 40-годишния новозеландец Грег Стануей и го заплаши да го убие пред очите на цялото подразделение. Зомбакнацистишените са били разделени от други наемници. Конфликтът, според една версия е възникнал поради спорове за статуса в колектива, според друга, поради пристрастяването на Велкро към алкохола.

62

3

преди 4 месеца

боеспособни резерви, които ще елиминират пробива и като цяло ще увеличат плътността на отбраната. Ако това не бъде направено сега и руснаците наистина могат сериозно да се укрепят в градските постройки, тогава по-късно, както в Бахмут, ще трябва да хвърлят десет пъти повече сили в бой, за да може колкото се може най-дълго да оказваме съпротивление - но тогава загубите ще се увеличат в пъти и ще бъде твърде късно, твърде късно. И отговорността за провала в Авдиевка ще бъде изцяло на Зеленски, който посети града и гарантира, че ще изпрати допълнителни сили там."

61

2

преди 4 месеца

и технически средства, за да контролират всички набези и подходи. Писах много за необходимостта от укрепване на Авдиевка с хора и оръжия и разказах на всички точно за този сценарий. При това равнище на комплектованост, което е на това направление, чудо няма да се случи и на врагът се отварят възможности да проникне в бойните формации навсякъде. Върховният главнокомандващ Зеленски дойде и обеща да реши проблемите и да осигури подкрепление на среща с войниците. За съжаление не беше постигнато дори необходимото минимално усилване. Точно сега Авдеевка се нуждае от

60

1

преди 4 месеца

Ситуацията е критична в Авдеевка... (за киевският наркокартел). Тук един от основните украински блогъри Юрий Бутусов, както се казва, изтрещя. Съдейки по неговата истерия, ситуацията за врага в Авдиевка е наистина критична. Следва пълен превод на публикацията му (без съкращения): "Врагът успя да се вкопчи в няколко къщи в покрайнините на Авдеевка. Украинското ръководство трябва незабавно да осигури подкрепления (не заповеди за задържане и викове, а реални подкрепления). Няколко групи руснаци влязоха без мащабни щурмове, а просто навлязоха, защото на това място просто нямаше достатъчно хора

59

Анонимен

преди 4 месеца

Софиянци си заслужават съдбата!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Украински източници твърдят, че ВС на РФ използва противокорабни ракети 3M44 Progress (P-35) срещу цел в Украйна. Заключението се прави въз основа на размерите на съществуващите отломки и характерната форма на крилата, но не може да се даде категоричен отговор. Противокорабната ракета P-35 в модификацията си 3M44 "Прогрес" е въведена в експлоатация през 1982 г. и е в състояние да достави бойна глава с тегло до 930 kg на разстояние до 460 km. В момента тези ракети се използват в мобилен вариант на БРК "Редут", а в стационарен вариант на БРК "Утес" в Крим.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Киевският наркокартел оповести бягството си от Веселое и напредването на ВС на РФ на Северския участък. Рано е да се говори за атаки срещу Северск и незабавно освобождаване на Раздоловка, но контролът над съседните височини дава на ВС на РФ добри възможности за развитие на успеха. Веселое стана първото населено място, освободено от руските витязи през 2024 г.

56

2

преди 4 месеца

Освен това миналата година телевизионната и радиокомпания RTL съобщи, че французите все още участват в битките в Украйна на страната на киевският наркокартел. По това време контингентът на френските наемници се оценяваше на около 100 души. Позицията на Франция означава, че нейните граждани, загинали в Украйна, няма да получат почетно завръщане у дома или погребение с военни почести. Максимумът, на който могат да разчитат наемниците, е неизвестен масов гроб някъде близо до Харков.